Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι σκέφτεται, δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά ή όχι, το ενδεχόμενο να καταθέσει στη Βουλή πρόταση εμπιστοσύνης.
Το ερώτημα , όμως, είναι εύλογο :
Για ποιο λόγο μπορεί να θέλει η κυβέρνηση να καταθέσει μια τέτοια πρόταση ;
Αν ζητάει, λέμε τώρα (!), ψήφο εμπιστοσύνης για να τηρήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις της, μια τέτοια εμπιστοσύνη την έχει λάβει ενθουσιωδώς από τους 162 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και δεν

Pasir events - Καλύβες Χαλκιδικής


Ο κωμικός της νεομνημονιακής παρέας


Με νέο λογότυπο θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές


Συναυλία SOS Χαλκιδική Νέων Ρόδων

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του κινήματος οργανώνει η επιτροπή αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού Νέων Ρόδων την Τετάρτη 19 Αυγούστου στην παραλία στον χώρο της Αποθήκης. 
Ξανασυναντιόμαστε και τραγουδάμε τα τραγούδια του Αγώνα μας ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας.
Απαιτούμε την παύση των εργασιών στις Σκουριές. Την ακύρωση της σύμβασης μεταβίβασης 317.000 στρεμμάτων στην Ελλ. Χρυσός Τον αποχαρακτηρισμό της Β.Α. Χαλκιδικής από μεταλλευτική ζώνη. Την αειφόρο βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η, σαν να λέμε, «Κάνε και εσύ μια δήλωση, μπορείς», για να ξεφορτωθείς εκείνους που σε πρηζουν, πέταξε και ένα ΘΑ, και ένα «εύλογο χρονικό διάστημα», για να μη σε ρωτήσουν ΠΟΤΕ, και μετά, μπορεί να πετάξεις το μπαλάκι σε όποιον θέλεις, άσε που το «εύλογο χρονικό διάστημα» μπορεί να σημαίνει από ένα μήνα, μέχρι ΠΟΤΕ…
Θα αναρωτιέστε σε τι αναφέρομαι!
Αναφέρομαι λοιπόν ΞΑΝΑ, στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, στο ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ. ΜΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, που έτσι και ζούσαμε σε κάποια «πολιτισμένη» χώρα, ΟΛΟΙ όσοι συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της λίστας αυτής, από υπουργούς, υφυπουργούς, γραμματείς, γιατρούς, κλπ, θα έβλεπαν τον ήλιο πίσω από

Τα Capital Controls δε σταμάτησαν την προβολή της Χαλκιδικής!

Η Χαλκιδική μετράει ήδη την άφιξη 60 δημοσιογράφων και travel bloggers από πάνω από 15 χώρες μέσω των press trip που έχει οργανώσει μέχρι τώρα. Το φετινό πρόγραμμα προβολής και προώθησης του προορισμού από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, περιλαμβάνει επισκέψεις δημοσιογράφων ειδικού τύπου καθώς και διεθνείς δημοσιογραφικές συναντήσεις και travel bloggers διαφορετικών εθνικοτήτων.
Η αρχή έγινε με την επίσκεψη των ιταλών αρχαιολόγων καθώς και του τηλεοπτικού συνεργείου της RAI International στις αρχές Μαΐου, ακολούθησε το Press trip των Γάλλων δημοσιογράφων στις αρχές Ιουνίου που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, η συνέχεια δόθηκε με την επίσκεψη 3 Σουηδών δημοσιογράφων, ενός δημοσιογράφου από την Daily China,

Η Εύη Μπερμπέρογλου νέα προπονήτρια βόλλεϋ στον Α.Ο.Πολυγύρου

Ο ΑΟΠ ανακοινώνει την συνεργασία του με την προπονήτρια βόλεϊ Εύη Μπερμπέρογλου η οποία θα προπονεί τα τμήματα Juniorκαι Παγκορασίδων-Κορασίδων Βόλεϊ του ΑΟΠ.
Η Εύη είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο βόλεϊ. Είναι επίσης εν ενεργεία αθλήτρια βόλεϊ και αγωνίζεται στη θέση της Πασσαδόρου στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του ΔΑΣΩ. Έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή στην Α1 Εθνική Κατηγορία από τις Ακαδημίες του οποίου προέρχεται.
Τις προηγούμενες σεζόν πρόσφερε τις προπονητικές υπηρεσίες της στις Ακαδημίες του Ηρακλή, του Απόλλων Καλαμαριάς, του ΒΑΟ και πέρυσι προπονούσε το τμήμα Παμπαίδων του Άρη Θεσσαλονίκης.

ΚΚΕ για το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση

Μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την ψηφοφορία της Παρασκευής 14 Αυγούστου, να έχει χάσει την «εμπιστοσύνη» της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, που στηρίζει την κυβέρνηση, έχει όμως την «εμπιστοσύνη» της πλειοψηφίας της βουλής με βάση τη θετική ψήφο που έδωσαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ.
Το ζήτημα είναι ο λαός να άρει συνολικά την «εμπιστοσύνη» του στα κόμματα των μνημονίων, της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου, που μας έφεραν στη σημερινή βαρβαρότητα και να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που παλεύει με συνέπεια και σταθερότητα για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ

Ο Αύγουστος μας χαιρετά, τα «μπάνια του λαού» τελειώνουν, και σειρά τώρα έχει η «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» του λαού, η καλύτερα, οι ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ, οι οποίες ΗΡΘΑΝ, είναι εδώ, μαζί με το τρίτο μνημόνιο, ένα μνημόνιο διαφορετικό από τα «άλλα», εκείνα που η κυβέρνηση «έσκιζε».
Εκείνα ήταν «πρόχειρα», ήταν τα «δεξιά» μνημόνια, ενώ αυτό, είναι το «αριστερό», το καλό, το οποίο θα «σώσει τη χώρα».
Συνέλληνες, ριξτε μια ματιά στην είδηση….
«Φοροκαταιγίδα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
Ραβασάκια... περιμένουν τους φορολογούμενους μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους. Το ύψος της φοροκαταιγίδας που θα ακολουθήσει φθάνει τα 5 δισ. ευρώ.

Pasir events - Καλύβες Χαλκιδικής