Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Μια φυλλάδα για τις ..."βρώμικες" δουλειές!!!

...Είναι η κίτρινη φυλλάδα του Κουρή συνέχεια της άλλης βρωμοφυλλάδας του παρελθόντος, της "Αυριανής".
Η παλιά φυλλάδα  (ΑΥΡΙΑΝΗ) υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ κατασυκοφαντώντας και καθυβρίζοντας κάθε έναν που τολμούσε να κάνει κριτική στο τότε ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, το ίδιο κάνει και τώρα η "Kontra News" σε όποιον τολμάει να κάνει κριτική ή να έχει αντίθετη άποψη από τον μνημνιακό ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και τον ακροδεξιό Καμμένο!
Είναι το ανεπίσημο "όργανο" του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτό που κάνει τις βρώμικες δουλειές!

"Διαβάζω το τρίτο μνημόνιο... είναι πολύ σκληρό!"


Ήσυχες μέρες του Αυγούστου

Συμμετοχή για μετάβαση στην πορεία στις Σκουριές 23/8

Για όποιον/α ενδιαφέρεται να μεταβεί με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική για συμμετοχή στη διαδήλωση που διοργανώνεται ενάντια στην εξόρυξη χρυσού από το «Beyond Europe Camp»,την Κυριακή 23 Αυγούστου, ας επικοινωνήσει στο: 6970239967.
Εκ μέρους της συνέλευσης διοργάνωσης του «Beyond Europe Camp».

ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΕ

Θετική η έκπληξή μας από την ανακοίνωση την Πέμπτη (13/8) της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία για πρώτη φορά προτείνει την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και την ΕΕ.
Παραθέτουμε χωρίς σχόλια το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:  
«Στον αντίποδα, χρειαζόμαστε μια διεθνιστική στρατηγική που θα αντιλαμβάνεται το ότι η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη λειτουργούν ως θεσμοθετημένος νεοφιλελευθερισμός, καθιστώντας οριακά ανέφικτη κάθε δυνατότητα

OΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Οι παρακάτω υπογράφοντες, που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα δυνάμεων και οργανώσεων της Αριστεράς, καταγγέλλουν με δήλωση τους το νέο τρίτο μνημόνιο και καλούν σε μεγάλους ενωτικούς αγώνες για την ανατροπή του και την ανατροπή όλων των μνημονίων, για μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση με τις υπογραφές έχει ως εξής:

 Η υπογραφή ενός νέου Μνημονίου και μάλιστα από μία κυβέρνηση που εκλέχτηκε για να καταργήσει τα δύο προηγούμενα, ισοδυναμεί με καταστροφή για τον

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Λοιπόν αδέλφια, μέσα στη όλη τραγική κατάσταση μας, μαθαίνουμε και για πράματα και θάματα (που έλεγαν και οι παλιοί), και από την μια γινόμαστε έξαλλοι, ενώ από την άλλη, γελάμε. Γελάμε βασικά τόσο με τα ΧΑΛΙΑ μας, όσο και με τα ΧΑΛΙΑ της «Ελληνικής Κυβέρνησης».
Μόνο που μετά το γέλιο, έρχεται η ΟΡΓΗ. Η ΟΡΓΗ, την οποία ΔΕΝ έχουν πάρει χαμπάρι οι διάφοροι πολιτικοί αστέρες της χώρας, είτε είναι κυβερνητικοί, είτε άλλοι, από εκείνους δηλαδή που ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΠΟ πιάνουν στη βουλή.
Όπως αποδεικνύεται καθημερινά, ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, και όπως είναι φυσικό (γι αυτούς), δεν ρίχνουν καμιά ματιά προς τα «κάτω», εκεί που υπάρχουμε όλοι εμείς.

Eldorado Gold: «Οι αποφάσεις του ΣτΕ επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τη νομιμότητα της δραστηριότητάς μας στη Β. Ελλάδα»

H Eldorado Gold βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, ήτοι το ανώτατο Ελληνικό δικαστήριο για ζητήματα διοικητικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, εξέδωσε δυο αποφάσεις οι οποίες αφορούν την εταιρία Ελληνικός Χρυσός Α. Ε., θυγατρική της Eldorado στην Ελλάδα. Αμφότερες οι αποφάσεις, υπέρ της Ελληνικός Χρυσός, σχετίζονται με τα δικαιώματα χρήσης δασικών εκτάσεων και προόδου εργασιών για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος εξόρυξης χρυσού/χαλκού της Eldorado Gold στις Σκουριές Χαλκιδικής, στη Β. Ελλάδα.

5th Stanos Reggae Festival 2015

Ο Α.Σ «Θύελλα» Στανού Χαλκιδικής , σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 στο 5th STANOS REGGAE FESTIVAL 2015.
Στo φεστιβάλ θα συμμετάσχουν οι :

Τakis Jah Roots (d.j set),
Ital Light (full band)
Κακό Συναπάντημα (full band)
Tree On Monday (full band)
Τakis Jah Roots
Μεγαλωμένος στην Γερμανία όπου είχε τα πρώτα reggae ακούσματα , από τότε πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας και ψάχνοντας ότι έχει σχέση με την φιλοσοφία, την κουλτούρα και τα positive μηνύματα αυτής της μουσικής.
Κάνοντας τρόπο ζωής την προώθηση της reggae σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τον κερδίζει το ραδιόφωνο κάνοντας εδώ και πολλά χρόνια την πετυχημένη εκπομπή "Reggae Tour Ektos Zonis Radio show" στο RODON FM 95 στις Σέρρες το οποίο εκπέμπει και ιντερνετικά.

Μνημόνιο κλαμμένο