Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Πολλά ήταν τα ψέματα που είπαμε έως εδώ

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Μπορεί όσοι ψήφισαν Όχι, ή πολλοί από αυτούς, να έχουν στο στόμα τη γεύση της πίκρας μετά τα τελευταία. Και πολλοί από μας που χρόνια βολοδέρνουμε στην Αριστερά να είμαστε συντροφιά όχι μόνο με την πίκρα, αλλά και με την πολιτική κατάθλιψη που προκαλεί ένας επώδυνος, ταπεινωτικός, εν γένει γαμημένος συμβιβασμός. Γιατί ο ορισμός ενός τέτοιου συμβιβασμού είναι η πρόταση της κυβέρνησης στους δανειστές. Και έναν τέτοιο συμβιβασμό θα επικυρώσει η συμφωνία -αν βέβαια τελικώς υπογραφεί.

Ο κύριος της αυλής...

Ντρέπομαι...

Πολύγυρος - Επιστολή Δημότη για "Ασυντήρητα φρεάτια όμβριων υδάτων"

Αξιότιμοι κύριοι ! 

Αποστέλλω την ανωτέρω επιστολή διαμαρτυρίας γιά την -επί τριετίαν τουλάχιστον - ανύπαρκτη συντήρηση και καθαρισμόν φρεατίων αποχέτευσης και σχαρών όμβρίων υδάτων Πολυγύρου , τουλάχιστον όσον αφορά την περιοχήν πλησίον του 3ου Δημ. σχολείου και δη επί της οδού Θεσσαλονίκης .
Είχα απευθυνθεί προσωπικά/προφορικά στο Δημαρχείο Πολυγύρου το καλοκαίρι του 2013, όπου είχα λάβει διαβεβαίωσιν ότι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προέβαινε στον επιβεβλημένο καθαρισμό και συντήρησιν .

ΚΕΠΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Μέσα στο γενικό ΧΑΟΣ που επικρατεί με τα καμώματα των Ευρωπαίων, αλλά και των δικών μας πολιτικών, μέσα στη κρίση, τις κλειστές τράπεζες, τη συνεχώς αυξανόμενη ΑΝΕΡΓΙΑ, μέσα στη καθημερινή Ελλάδα που αγκομαχεί και δεν πρόκειται να συνέλθει έτσι όπως τα κατάφεραν ούτε σε εκατό χρόνια, έχουμε την άλλη καθημερινότητα, εκείνη των ασθενών  με Χρόνιες Παθήσεις, οι οποίοι παρά τα παχιά λόγια των «αρμοδίων», ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά ο οποίος ακούει στο όνομα ΚΕΠΑ.
Τη γνωστή «θαυματουργή» διαδικασία, κατά την οποία γιατρεύονται χρόνιες παθήσεις, αναπηρίες, κλπ!

Φεστιβάλ Κασσάνδρας - Συναυλία Αγάπης


Το ΔΣ του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία "Η ΑΓΑΠΗ" ενημερώνει ότι:

Έχει ναυλωθεί λεωφορείο για την δωρεάν μετάβαση 50 ατόμων στο Αμφιθέατρο Σίβηρης. 

Ευχαριστούμε τον κύριο Χρήστο Ασβεστά για την πολύτιμη βοήθειά του.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2371022506
ώρες επικοινωνίας καθημερινά από 8:30 έως 14:00.