Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ιερισσός 12/7/15

Με τη λαϊκή ορχήστρα των αδελφών Τσικούρη 
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7/2015
ΩΡΑ 21.00 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Διοργανωτής
Λ.Μ.Σ ¨Καγκελευτός»
(Υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής)

Ομιλία Τσίπρα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

'Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ GREXIT ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΗΔΗ''!

Του ΠΩΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ 
Το μεγαλύτερο κόστος από ένα Grexit έχει ήδη πληρωθεί με τα capital controls και την τραπεζική αργία. Η Ελλάδα θα πρέπει να εισπράξει και τα οφέλη κι αυτά δεν είναι άλλα από μια υποτίμηση του νομίσματος που θα έρθει με τη δραχμή.
H Ευρώπη γλίτωσε τα χειρότερα την Κυριακή. Οι Έλληνες ψηφοφόροι υποστήριξαν σθεναρά την απόρριψη των απαιτήσεων των δανειστών εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης. Κι ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έπρεπε να αισθάνονται ανακουφισμένοι από αυτό το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ

Ιούλης 2015, στην Ελλάδα της κρίσης, του μνημονίου, της ανεργίας, της φτώχειας, του εξευτελισμού, στην Ελλάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι στην ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, και με το άλλο, στο ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της, στην Ελλάδα που ο κίνδυνος ΔΕΝ έρχεται απ’ «έξω», αλλά από «μέσα», στην Ελλάδα που οι ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται στα πρόθυρα ενός άλλου «εμφυλίου» τον οποίο ενορχήστρωσαν οι πολιτικάντηδες της, για να γλυτώσουν τα τομάρια τους. Έτσι, τρομακτικά απλά είναι τα πράγματα, και ας λένε οι διάφοροι …. «αναλυτές», οι οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι, και όλα τα εις ..ογοι τα δικά τους από τα παράθυρα των καναλιών.

ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Του ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΠΕΡΑ - ΙΣΚΡΑ
Η Ελλάδα  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο όριο μεταξύ συμφωνίας από τη μια και διακοπής αποπληρωμής του χρέους και εξόδου από την ευρωζώνη από την άλλη.
Το κλειδί για τις εξελίξεις δεν τον κρατάει μόνο η Αθήνα αλλά κυρίως το Βερολίνο. Η Γερμανία, ενδεχομένως, να συνεχίσει να επιδεικνύει τις επόμενες ημέρες ασύγγνωστη πυγμή αδιαλλαξίας, αρνούμενη πεισματικά κάθε επίδραση από το στεντόρειο «όχι» του ελληνικού δημοψηφίσματος.

Tiverious CAFE BAR στον Πολύγυρο


"Ζορμπάς - Καζαντζάκης, Δύο Ελεύθεροι Άνθρωποι"


Πρόσληψη Εποχιακού προσωπικού από την ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ, ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (05) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υποκαταστημάτων της ΑΞΤ Δ.Α. ΔΑΕ, που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):