Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ

Του ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1. Ό,τι και να συμβεί τις αμέσως επόμενες, εξαιρετικά κρίσιμες ημέρες, η 5η Ιουλίου θα περάσει στην ιστορία σαν μια εκπληκτική νίκη του ελληνικού λαού, μεγαλύτερη κι απ' την 25η Ιανουαρίου. Ένας μικρός λαός υπέστη πρωτοφανή οικονομική και ψυχολογική βία- κάτι σαν εικονικές εκτελέσεις και εικονικούς πνιγμούς ενός ολόκληρου έθνους- από το ενιαίο μέτωπο όλων των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων αυτού του πλανήτη.
Βρέθηκε αντιμέτωπος με μια εκστρατεία οργανωμένης τρομοκρατίας των Ελλήνων ολιγαρχών και των συστημικών καναλιών τους, που ποντάρισαν στην προσχεδιασμένη χρεοκοπία της χώρας για να διασώσουν τα προνόμιά τους- και πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτό, μόλις βγούμε από το τούνελ.

1ο Καλοκαιρινό Διεθνές Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νέας Προποντίδας 2015

Η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας διοργανώνει το 1ο Καλοκαιρινό Διεθνές Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νέας Προποντίδας 2015, από το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 εώς και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 , στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΟΚΑΜ , στον Αγ.Μάμα Χαλκιδικής .
Θα συμμετέχουν Πρωταθλητές GRAND MASTERS από περισσότερες απο 10 χώρες και οι περισσότεροι 'Ελληνες Πρωταθλητές GRAND MASTERS .
Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιεσδήποτε πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973552060 και στο e-mail: stlagogiannis@lago.gr.

Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Μουδανιών.

8o πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων - Χαλκιδική

Τα τελευταία χρόνια τις πρώτες μέρες του Ιουλίου οι δικηγόροι της Ελλάδας και της Κύπρου χαλαρώνουν τις γραβάτες τους και λύνουν τις … διαφορές τους … όχι στα ακροατήρια των δικαστηρίων, αλλά στα γήπεδα! 
Το 8ο τουρνουά Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος – Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου 2015 στα Κλειστά Γυμναστήρια Νικήτης Δήμου Σιθωνίας, Νέων Μουδανιών Δήμου Προποντίδας και Πολυγύρου Δήμου Πολυγύρου.

Η μεγάλη πηγάδα της ρήξης και της εξόδου από την ευρωζώνη…

Το ΟΧΙ νίκησε λοιπόν. Συντριπτικά και περίπου με 60%.
Κάποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία και από τα νούμερα.
Σε χρόνο ρεκόρ – σχεδόν από το πουθενά- κατασκευάστηκε μια τεράστια πηγάδα που ονομάστηκε «έξοδος από την ευρωζώνη και την ΕΕ-Ρήξη εδώ και τώρα με τους τοκογλύφους».

Σιθώνεια 2015