Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ: Στις 5 Ιουλίου ψηφίζουμε ΟΧΙ - Γιατί η Ιστορία γράφεται με ΟΧΙ

Στις 5 Ιουλίου ψηφίζουμε ΟΧΙ
Γιατί η ιστορία γράφεται με ΟΧΙ
Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορία.
Με ένα βροντερό ΟΧΙ στέλνουμε μήνυμα σε όλη την υφήλιο ότι ο ελληνικός λαός δεν υποτάσσεται, δεν εκβιάζεται, δεν παραδίδεται. Με το ΟΧΙ ενδυναμώνουμε τη θέση της χώρας μας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και προασπιζόμαστε σθεναρά το δικαίωμα του ελληνικού λαού στη δημοκρατία, στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια.
Δε συναινούμε στην άνευ όρων παράδοση του λαού μας στις ορέξεις των τοκογλύφων δανειστών. Δεν υποκύπτουμε στον ωμό εκβιασμό των ολιγαρχών.

"Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη"

Η "Πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία-Μπροστά" με αφορμή την εξαγγελία διεξαγωγής δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015, μαζί με άλλους φορείς και συλλογικότητες από ολόκληρη τη χώρα συμμετέχουμε ενεργά συγκροτώντας την Επιτροπή του ΝΑΙ, «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ».
Είμαστε φορείς και οργανώσεις όλων των ειδών, άλλοι μεγαλύτεροι, άλλοι μικρότεροι. Εκπροσωπούμε χιλιάδες σκληρά εργαζόμενους Έλληνες, χιλιάδες εθελοντές της κοινωνίας των πολιτών που ανιδιοτελώς συνεισφέρουν στη χώρα.

Πέσανε εντελώς οι μάσκες

Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του επίσημου αιτήματος Τσίπρα για νέο διετές δάνειο, ύψους 29,1 δισ. ευρώ, από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (άρα και για τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης και νέου μνημονίου), χτες δόθηκε στη δημοσιότητα και η συμπληρωματική επιστολή του πρωθυπουργού προς τους επικεφαλής των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, για να πέσουν εντελώς οι μάσκες...

Μπράβο στους φιλάθλους της ΑΕΚ

Φωτο από Sibilla

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Η Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου, δεν θα μπορούσε να μείνει ανέκφραστη αυτές τις σημαντικές στιγμές. Ως επιτροπή που χαρακτηρίζεται τόσο από την ποικιλία πολιτικών αφετηριών και ιδεολογιών, όσο και από ηλικιακό, κοινωνικό και επαγγελματικό εύρος, οφείλουμε να τοποθετηθούμε για μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που έχουμε κληθεί να πάρουμε. Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει στηθεί από τα εγχώρια ΜΜΕ, από τους πολιτικούς υπαίτιους για την κατάντια της χώρας και από τους διεθνείς εκβιαστές ΕΕ,ΕΚΤ και ΔΝΤ, καλούμαστε, παρά τις διαφωνίες μας, να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

Τα 60 € την ημέρα

Αναβολή εκδηλώσεων Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας σας ενημερώνουν πως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών καθώς και η διενέργεια του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5ης Ιουλίου επιβάλουν την αναβολή:
==Της έναρξης του Φεστιβάλ Θάλασσας 2015 το Σάββατο 04/07/2015. 
==Των παράλληλων εκδηλώσεων, την Πέμπτη 02/07/2015 στην Σωζόπολη, την Παρασκευή 03/07/2015 στην Τένεδο και την Κυριακή 05/07/2015 στην Ν. Ηράκλεια.

ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ

Μέσα στον γενικό ΧΑΜΟ που γίνεται με το δημοψήφισμα, στις «κινητοποιήσεις» υποστήριξης και απόρριψης, στο γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας, αδιαφορίας, καφρίλας, και άντε μη χρησιμοποιήσω και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς με πάρα πολλούς αποδέκτες, ΟΛΑ τα υπόλοιπα, τα….. «άλλα» τα λιγότερο (για πολλούς) «σοβαρά», περνούν απαρατήρητα από τον περισσότερο κόσμο, όχι όμως και από εκείνους που ζουν ένα ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.
Μιλώ για τους διάφορους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και αναπηρίες, μιλώ γενικότερα για ΟΛΟΥΣ εκείνους που έχουν την ΑΤΥΧΙΑ να χρειάζονται ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

"Η αμετροέπεια της παραχάραξης του δημοψηφίσματος"...

Του Τάσσου Δίκα(*)
"Η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής, είναι μια ψήφος για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πρέπει να πούμε ένα ΟΧΙ υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα ταπεινωμένη και υποτελή, χωρίς δυνατότητα να παίρνει η ίδια τις αποφάσεις που την αφορούν." (**)
ΟΧΙ και για ένα ακόμη λόγο, εκείνο της αντίστασης της δημοκρατικής συνείδησης και αξιοπρέπειας των πολιτών απέναντι σε εκπροσώπους θεσμών (αλλά και ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων) που διαστεβλώνουν το διακύβευμα του 1ου ουσιαστικά δημοψηφίσματος μετά από δεκαετίες, επιχειρώντας για διαφορετικούς λόγους -χωρίς ενδιασμό- να παραπλανίσουν & εκβιάσουν τον ίδιο τον κυρίαρχο λαό μας.

Πρωτοβουλία αυτοδιοικητικών και πολιτών Χαλκιδικής: ΝΑΙ στο δημοψήφισμα – ΝΑΙ στην Ευρώπη.

Πρωτοβουλία αιρετών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και πολιτών αναπτύσσεται στο νομό Χαλκιδικής ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 2.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Πολυγύρου με στόχο την ξεκάθαρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών για τις παγίδες, που κρύβει το δημοψήφισμα και τη σημασία του ΝΑΙ για το μέλλον της χώρας.

Ηχηρό ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική

Έλαβε χώρα χτες 02/07/2015 στον Πολύγυρο Νομαρχιακή Συνέλευση των Μελών της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, παρουσία του Βουλευτή ΝΔ Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη. Εκπροσωπήθηκαν η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Αγροτικές Ενώσεις,το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ,Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί, μισθωτοί και συνταξιούχοι, επιστημονικοί κλάδοι, επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, επιχειρηματίες του Τουρισμού.

Τα κινήματα της Θεσσαλονίκης στον αγώνα για το μεγάλο ΟΧΙ στα μνημόνια, στη λιτότητα, στην υποταγή