Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Οι δόσεις στο ΔΝΤ

Περί ονομασίας

"Γνωριμία με παλιές γεύσεις" Εκδήλωση του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φλογητών-Ν. Πλαγίων

Εκδήλωση με θέμα τη γνωριμία των μαθητών του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φλογητών-Ν. Πλαγίων με φαγητά που έτρωγαν οι κάτοικοι της περιοχής τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης2 Ιουνίου 2015.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στα Ν. Φλογητά. Κατά τη διάρκεια της, νοικοκυρές από τα Ν. Φλογητά έδειξαν σε μαθητές και μαθήτριες τον τρόπο παρασκευής διαφόρων εδεσμάτων. Μαθητές και μαθήτριες υπό την καθοδήγηση των κυριών αυτών, συμμετείχαν στην προετοιμασία των φαγητών. 

Πρόσκληση σε αθλητικούς αγώνες στη Νικήτη

Ο γυμναστικός σύλλογος «η Σιθωνία», προσκαλεί τους φίλους του στίβου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. Οι αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στα μικρά παιδιά του στίβου, πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Απευθυνόμαστε στους συλλόγους και γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους να αγωνιστούν και εάν δεν έχουν αυτή την δυνατότητα να καμαρώσουν και χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές-τριες.
Τα αγωνίσματα είναι:

Οι συμμετοχές στον 45ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου

Η Ε.Ε.Ν.Ν. (Εκπολιτιστική Εταιρία Νέων Νικήτης) Ο ΣΙΘΩΝ ανακοινώνει την λίστα συμμετεχόντων στον 45ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου, οι αιτήσεις ήταν 60 και η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη.
Ο Διάπλους φέτος θα γίνει στις 18/07/2015, οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15/07/2015. 
Οι συμμετοχές: