Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ''ΘΕΣΜΟΙ'' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ( ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙA ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
Τελεσίγραφο για μια συμφωνία που θα περιέχεισκληρά αντιλαϊκά μέτρα ετοιμάζονται να στείλουν οι «θεσμοί» στην ελληνική κυβέρνηση, προβάλλοντας ωμά πλέον το δίλημμα «ή επώδυνη συμφωνία ή τίποτα»!
Η τριάδα των ιμπεριαλιστών δανειστών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) αφού μεθοδευμένα προχωρά στην εξάντληση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας, τώρα επιχειρεί να «δέσει» χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και τον τόπο με μια συμφωνία πολύχρονης κηδεμονίας και λιτότητας. Κι όλα αυτά για να πληρωθούνστο ακέραιο οι πιστωτές και να αποφύγει την κρίση η ευρωζώνη!

"Γιορτή παράδοσης... γεύσης & χορού" από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Μουδανιών

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Μουδανιών
“ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ”
σας καλεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην εκδήλωση «γιορτή παράδοσης... γεύσης & χορού», που θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, στο παλιό μαγαζί της ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, σε ένα ταξίδι γεύσεων μέσα από την παράδοση μας, που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς τα μέλη του συλλόγου μας.
Παραδοσιακή μουσική με βιολί,, λαούτο και κανονάκι, την έναρξη της εκδήλωσης θα κάνουν χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων «ΦΑΡΟΣ» & «ΑΠΑΜΕΙΑ» .

"Αγιονέρι" στον Πολύγυρο


Η ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ πρωταθλήτρια Παίδων Χαλκιδικής

Η ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων Χαλκιδικής κερδίζοντας, το Σάββατο 30 Μαΐου, την αντίστοιχη ομάδα της Ν. Τρίγλιας με τέρματα 3-0.
Ο τελικός του πρωταθλήματος Παίδων έγινε στο γήπεδο των Σημάντρων.

"Όραμα Πολιτών" : "Παρέμβαση στο ΣτΕ ενάντια στις παράνομες αποφάσεις του ΥΠΑΠΕΝ"

Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας ασκήσαμε παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στη δικάσιμο αυτού της 3.6.2015, ζητώντας την αποδοχή των προσφυγών των εργαζομένων στα μεταλλεία της περιοχής και την απόρριψη των αντίθετων παρεμβάσεων της σημερινής συγκυριακής πλειοψηφίας του δήμου μας.

Ο Δήμος Σιθωνίας συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2015 του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS θα διοργανώσει τον καθαρισμό της κεντρικής παραλίας της Νικήτης σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 10 το πρωί.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο θέμα της θαλάσσιας ρύπανσης, στην ανάληψη προσωπικής ευθύνης για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και στην διαμόρφωση μιας γενικότερα υπεύθυνης στάσης απέναντι στο περιβάλλον.
Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Μεσογειακού Προγράμματος Δράσης του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP/ MAP) και υλοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Ε.ΘΑ.ΓΕ.Φ.Ω.).

Λειτουργία Πολεοδομικού Γραφείου Νέας Καλλικράτειας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι το Πολεοδομικό Γραφείο Νέας Καλλικράτειας θα εξυπηρετεί το κοινό κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:00.
Τα αντικείμενα που θα διεκπεραιώνει είναι τα παρακάτω:
  • Παραλαβή Δηλώσεων Ιδιοκτησίας.
  • Χορήγηση Τεχνικών Βεβαιώσεων για σύνταξη συμβολαιογραφικών πράξεων και για την εφορεία.

Πρακτική άσκηση στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Ν. Χαλκιδικής


Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015 - Σπήλαιο Πετραλώνων


Πολύγυρος: ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ

ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ

Ξεκίνησε η συγκομιδή των κερασιών στο κτήμα μας!!! 
ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ 
ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 
ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ 
ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ 
Από το κτήμα κατευθείαν στο χώρο σας 
Τα κεράσια είναι διαφόρων ποικιλιών, μπορούμε να τα στείλουμε κατευθείαν στο σπίτι σας, επίσης μπορείτε να τα βρείτε και να τα προμηθευτείτε :

Tiverious στον Πολύγυρο: Negroni Week