Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Προς Γιώργο Ζουμπά & Κατερίνα Ιγγλέζη

Στις αναρτήσεις της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ γράφονται δεκάδες σχόλια καθημερινά αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είναι όλα προς ανάρτηση αφού πολλές φορές άλλα απ' αυτά περιέχουν διαπιστωμένες ανακρίβειες και άλλα υπερβολικές (τουλάχιστον φαινομενικά) αναφορές!
Τα σχόλια αυτά, φυσικά, δεν αναρτώνται! Όμως η "περιέργειά" μάς οδηγεί στη συγκέντρωση πληροφοριών και στοιχείων, όπου αυτό είναι δυνατό, για να "δούμε τι παίζει"! 
Κύριε Δήμαρχε,  εδώ και καιρό γίνονται πολλές αναφορές, δια των σχολίων, που αφορούν το Δήμο σας, Κυρία βουλεύτρια οι αναφορές αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα σας την Ιερισσό. Συγκεκριμένα:

Καθαριστήρια "Η ΛΑΜΨΗ"


Θα έχει συνέχεια; ...

...θα υπάρξει συνεχιστής ;

Για ποια «έντιμη συμφωνία» μιλάμε;

Ακόμη και αν παραμείνουν κάποιες -ξεθωριασμένες- «κόκκινες γραμμές» για το σφαγείο του φθινοπώρου, η νέα συμφωνία θα είναι εξίσου «βαριά» με το μέιλ Χαρδούβελη.
Παρά την επιμελημένη αισιοδοξία που αποπνέουν οι δηλώσεις στελεχών της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης ότι «είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» και τις διαβεβαιώσεις ότι αυτή θα είναι «έντιμη» και θα σέβεται τις «κόκκινες γραμμές», η

Pasir ...on the waves στις Καλύβες Χαλκιδικής


Εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου που πραγματοποιήθηκε στο Λάκκωμα την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, για να τιμηθούν οι 353.000 νεκροί από το 1914 έως το 1923, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Παναγιώτα Ιωακειμίδου Εκπαιδευτικός του 2ου Λυκείου Θερμαϊκού.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα, εκδηλώσεις, κοινωνία, πραγματικότητα, και ΕΛΛΑΔΑ…. ΕΓΙΝΑΝ εκδηλώσεις λοιπόν σε όλη τη χώρα, ειπωθήκαν πολλά, αλλά…. Ο ΚΟΣΜΟΣ, αλήθεια, ΤΙ ΕΜΑΘΕ;
ΠΟΙΑ μηνύματα πήρε; ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ γι αυτή την πάθηση, την «κατάρα», που βασανίζει στη χώρα μας χιλιάδες άτομα; Δε θα κάνω αναφορά στην «επιστημονική θεωρία» για την πάθηση αυτή, είναι εύκολο ο καθένας να μπει στο διαδίκτυο και να διαβάσει όλες τις μέχρι σήμερα ιατρικές λεπτομέρειες.
Εγώ, θα μιλήσω για τα «άλλα», εκείνα που δεν αναφέρουν οι επιστήμονες, εκείνα που σκόπιμα αγνοούν πάρα πολλοί, εκείνα για τα οποία αδιαφορεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, αλλά και το ίδιο το «κράτος», γιατί αυτό, έτσι το …συμφέρει.