Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Και γ@μώ... τις προσωπικότητες!

...αν ο αρχικομιστής έχει σωστές πληροφορίες!

Τα πρωτόκολλα είναι για να σπάνε ...

Η επέτειος της κήρυξης της επανάστασης γιορτάστηκε σήμερα στον Πολύγυρο.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου των Ηρώων και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής (βλέπε ΕΔΩ) προβλεπόταν κατάθεση στεφάνων μεταξύ των άλλων και από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι βουλευτές Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα και Γιώργος Βαγιωνάς και όμως το στεφάνι δεν το κατέθεσε κανένας γιατί ...

Βουρβουρού Χαλκιδικής

Η εικόνα της περιοχής "Λιβάρι" στη Βουρβουρού, γύρω από τη λιμνοθάλασσα. 
Η παραλία είναι γεμάτη από ό,τι πλαστικό ξέβρασε η θάλασσα όλο το χειμώνα, τη στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει να φτάνουν οι πρώτοι τουρίστες στη Σιθωνία. 
Η εικόνα με τους κάδους είναι πριν το δρόμο που οδηγεί προς τη "Μύτη" και τη Λιβαρόπετρα, αλλά και προς την κοντινή παραλία, στην οποία πηγαίνουν όχι μόνο οι μόνιμοι παραθεριστές, αλλά και οι τουρίστες που διαμένουν στα γειτονικά ενοικιαζόμενα. 
Ελπίζουμε ο Δήμος Σιθωνίας να μεριμνήσει άμεσα για τον καθαρισμό της περιοχής.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εδώ είμαστε και πάλι, με τη συνέχεια (που θα ζήλευε και ο Φώσκολος) των «Θαυματουργών» Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών, τα γνωστά σε όλους ΚΕΠΑ, που κανονικά θα έπρεπε τα αρχικά τους να μεταφράζονται σαν «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ».
Καθημερινά πάρα πολλές καταγγελίες ασθενών που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε κάποιο από αυτά βλέπουν το φως, μόνο που ΚΑΝΕΙΣ δε νοιάζεται, δε δίνει «δεκαράκι». Πριν συνεχίσω, να διευκρινίσω πως ΔΕΝ συμβαίνουν τα ΑΙΣΧΗ προς τους ασθενείς σε όλα τα ΚΕΠΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, είναι πάρα πολλά εκείνα που λειτουργούν ΣΩΣΤΑ, οι γιατροί που απαρτίζουν

Τα λείψανα της χρεωμένης