Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Κάθειρξη 12 ετών σε τέσσερις εφοριακούς για παράνομες επιστροφές ΦΠΑ

Σε κάθειρξη 12 ετών, ο καθένας, καταδικάστηκαν τέσσερις εφοριακοί, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για υπόθεση που αφορούσε το λεγόμενο σκάνδαλο των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ.
Πρόκειται για εφοριακούς που υπηρετούσαν στη ΔΟΥ Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.
Το δικαστήριο τούς έκρινε ένοχους για απιστία στην υπηρεσία, ενώ άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι εν όψει της δίκης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥΝ

Πάει πολύς καιρός που φωνάζαμε, ουρλιάζαμε, για το χάλι στην υγεία. Πολλοί εμένα προσωπικά με είχαν κατηγορήσει πως «εξυπηρετώ συμφέροντα» (και δε μου είπαν ΤΙ ληγμένα παίρνουν και είναι τόσο ευτυχισμένοι), και άλλα γελοία και σαλιάρικα που συνηθίζουν ορισμένοι για να βγουν από πάνω….
ΟΛΟΙ αυτοί, που με τις τακτικές τους ΚΑΛΥΠΤΑΝ (προσπαθούσαν ) τις όποιες «στραβές» γινόταν από τις λατρεμένες τους κυβερνήσεις, δεν μπόρεσαν να καλύψουν ούτε τις προειδοποιήσεις των γιατρών και των εργαζομένων γενικότερα στην υγεία, ούτε και την πραγματικότητα, που μέρα με τη μέρα, γίνεται όλο και πιο ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ.

Όταν το Ε.Σ.Υ. και το κράτος νοσεί... ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ορμύλιας προσπαθεί!


"Καλός ο σκοπός, πολλοί οι υποστηρικτές, καταπληκτικό το αποτέλεσμα. 

1537 ευρώ συγκεντρώθηκαν για να αγοραστούν ιατρικά αναλώσιμα για το Περιφερειακό Ιατρείο Ορμύλιας.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα από σας...

1537 ευχαριστώ..."

ΤΕΛΙΚΑ 6η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Με την κατάληψη της 6ης θέσης ολοκληρώθηκε η χρονιά για το Στρατώνι, που ήταν η καλύτερη που είχε σε όλο το φετινό πρωτάθλημα! 
Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2, οι Μαχητές/Δόξας Πεύκων θα παίξουν αγώνα μπαράζ με τον Φάρο Κερατσινίου για μια θέση στην Α2 και υποβιβάστηκαν οι Χ.Α.Ν.Θ. , Αίας Ευόσμου, Απίδα Ξάνθης και Κομοτηνή. Με τον υποβιβασμό του Αία Ευόσμου και του Δούκα στον νότο,τη νέα περίοδο με την 6η συνεχόμενη συμμετοχή της στη Β' Εθνική η ομάδα μας θα είναι το σωματείο με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές. Με τη νίκη που πήραμε στα χαρτιά επί του ΓΑΣ Κομοτηνής η ομάδα μας έφτασε τις 199 νίκες σε Εθνικά πρωταθλήματα και κύπελλο, αναλυτικά:

Aνακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αριστοτέλη

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αριστοτέλη με αφορμή την παραίτηση του δημάρχου κ. Μίχου και την εκλογή του κ. Ζουμπά, καθώς και τα όσα δήλωσε και κατήγγειλε ο δήμαρχος, αναδεικνύει το πιο ουσιαστικό ζήτημα που υπάρχει στην υπόθεση αυτή. Πίσω από την παραίτηση και τις όποιες αλλαγές σε πρόσωπα, σημασία για το λαό έχει η πολιτική που ασκείται στην Τοπική Διοίκηση. 
Η μόνη δυνατότητα που υπάρχει για μια δημοτική αρχή είναι να παίξει ρόλο λαϊκής αντιπολίτευσης. Να συμβάλλει  στην πάλη των εργαζομένων, στις διεκδικήσεις για όσα δικαιούνται οι λαϊκές οικογένειες.

Ψήφισμα Συλλαλητηρίου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού (10/05/2015 Σταυρός Θεσσαλονίκης)

ΨΗΦΙΣΜΑ
Όλοι εμείς που συγκεντρωθήκαμε στον Σταυρό σήμερα Κυριακή 10 Μάη για να διαδηλώσουμε κατά της μεταλλουργίας Χρυσού και της εξόρυξης Χαλκού, ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνουμε το παρακάτω ψήφισμα.
Το εξορυκτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. - θυγατρικής της Eldorado Gold καναδικών συμφερόντων - είναι τεραστίων διαστάσεων και, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, είναι καταστροφικό για το φυσικό περιβάλλον, τις υπάρχουσες οικονομικές δραστηριότητες και την προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής. Μια τέτοιου μεγέθους εξορυκτική και μεταλλευτική δραστηριότητα έχει άμεσες και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στην ποσότητα και ποιότητα των νερών, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με επικίνδυνους ρύπους, καταστρέφει σημαντικά οικοσυστήματα, εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών.

Καθαρισμός ακτής από το Δημοτικό Σχολείο Συκιάς

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα •ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ S.O.S• “ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2015” και στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων στην προστασία του περιβάλλοντος, το Δημοτικό Σχολείο Συκιάς θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό της ακτής Συκιάς (Αη- Γιάννη) με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου και σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Συκιάς.

Εκδήλωση για την επέτειο κήρυξης της Επανάστασης στη Χαλκιδική


Σύμβουλος Επιχειρήσεων (Πολύγυρος)