Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Για λίγες μέρες...


Γιώργος Παραλής: Το νόημα της φετινής επετείου της εργατικής Πρωτομαγιάς

Τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα των εργαζομένων γνωρίζουν σταδιακή υποχώρηση. Μειώσεις μισθών, απολύσεις, ανεργία, εντατικοποίηση των ρυθμών δουλειάς, εξαντλητικά ωράρια. Οι παραβιάσεις εκ μέρους των εργοδοτών της εργατικής νομοθεσίας έχει καταστεί ο κανόνας.
Παρόλη την ανεργία, τη μαύρη εργασία, την ελαστικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, οι απεργίες όταν προκηρύσσονται έχουν μικρά ποσοστά συμμετοχής και οι πορείες σχετικά λίγο κόσμο. Η κύρια αιτία γι` αυτό είναι πως και ο συνδικαλισμός περνάει τη δική του κρίση. Έχει καταστεί εντελώς γραφειοκρατικός και ξεκομμένος από τις αγωνίες των εργατών και των εργαζομένων.

Το πήδημα

Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας: 16ο Φεστιβάλ Σχολικών Θιάσων


Μπάσκετ: ΠΑΟ- ΟΣΦΠ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα το «βίντεο της ντροπής», στο οποίο καταγράφονται πρωτοφανείς ύβρεις τις οποίες φέρεται να εξαπολύει κατά του Βασίλη Σπανούλη ο πρόεδρος του Παναθηναΐκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ελάχιστα λεπτά μετά τη χθεσινή διακοπή του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. (ΠΗΓΗ)
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Αν το βίντεο είναι "εντάξει" η λύση είναι μία: Εφ' όρου ζωής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και ενασχόλησης με τα αθλητικά, τουλάχιστον!

Πρόσκληση του Α.Ο.Πολυγύρου στη γιορτή ανόδου στη Β΄ Εθνική


Buongiorno Principessa...