Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Μεταλλωρύχοι: "Δεν ανεχόμαστε πια την προπαγάνδα κάθε λογής «συντονιστικού»"

Χαλκιδική 01 Μαΐου 2015

Με αφορμή τον καβγά δυο μεθυσμένων ανδρών τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μ. Παναγία κάποιοι που παριστάνουν μονίμως τις αθώες περιστερές βρήκαν την ευκαιρία να πουλήσουν «επικοινωνιακά φύκια για μεταξωτές κορδέλες». (Ρ: Σχετικά ΕΔΩ)
Δεν περιμένουμε λεβεντιά από εκείνους που την αψιμαχία 2 ανδρών (δυστυχώς συγχωριανών) την μετέτρεψαν σε γενικευμένη σύρραξη με αναλογία 30 εναντίον 2.
Δεν περιμένουμε ειλικρίνεια και μπέσα από εκείνους που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν με ικανοποίηση τις περιουσίες των συναδέλφων μας και βγάζουν τα απωθημένα τους στις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Πολύγυρος: Π.Α.ΜΕ. την 1η του Μάη

Το εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής για την Πρωτομαγιά

Το εργατικό  κέντρο  Χαλκιδικής  μαζί με όλους τους εργαζομένους τους συνταξιούχους και τους ανέργους  αγωνίζεται μετά από  πέντε χρόνια οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης για την επαναφορά των  δημοκρατικών εργατικών και οικονομικών  δικαιωμάτων. Το  8ωρο  η μόνιμη και πλήρης εργασία, δικαιώματα  για  τα οποία η εργατική τάξη πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος έχουν  στην πράξη καταργηθεί.
  Για τους Έλληνες εργαζόμενους  η Πρωτομαγιά αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης ,Τιμής  και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα  των  δυνάμεων της εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων που τα τελευταία χρόνια της κρίσης και  των μνημονίων δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα. Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη , ενώνουμε την φωνή μας με ολόκληρη στις διακρίσεις  στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό.