Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Ελεύθερος ο Λ. Μπόμπολας, αφού κατέβαλε 1,8 εκατ. ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Λ. Μπόμπολας, επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας «Άκτωρ», αφού κατέβαλε το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ στο δημόσιο.
Ο Λεωνίδας Μπόμπολας, γιος του Γεωργίου και αδελφός του Φώτη Μπόμπολα, συνελήφθη το πρωί από την Οικονομική Αστυνομία για φοροδιαφυγή ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που διαπιστώθηκε έπειτα από ελέγχους και διασταυρώσεις στοιχείων που διενήργησαν οι αρμόδιες αρχές.

Εξώδικη διαμαρτυρία των μεταλλωρύχων κατά της Ελληνικός Χρυσός

Κοινό δελτίο τύπου των Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας
Χαλκιδική, 22 Απριλίου 2015
Σήμερα 22/4/2015 τα σωματεία των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας, οφείλουμε να πληροφορήσουμε την κοινή γνώμη, για τον συνεχή εμπαιγμό τον οποίο βιώνουμε τελευταία.
Κατά τη μαζική μας διαδήλωση της 16/4/2015 και στην επαφή που είχαμε στο γραφείο του με τον κύριο Τσιρώνη, λάβαμε ως αιτιολόγηση στην ερώτηση μας για την καθυστέρηση στον

Επιτυχία Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου

Συνελήφθη 44χρονος στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 95 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για διακίνηση κυρίως σε νυχτερινά μαγαζιά, συνολικού βάρους 103 γραμμαρίων.
Επιπλέον βρέθηκε 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, καθώς και ένα ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer )
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Θεσσαλονίκη, Βιβλιοπαρουσίαση: "Η κρίση μέσα στο ΚΚΕ" στην ΕΤ-3


ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του τμήματος πωλήσεων μεγάλου Ασφαλιστικού Ομίλου στη Βόρειο Ελλάδα, ζητούνται τέσσερις νέοι συνεργάτες με τα εξής τυπικά χαρακτηριστικά:
-          Απολυτήριο Λυκείου
-          Γνώση Η/Υ
-          Ηλικίας Άνω των 25 Ετών
-          Προαιρετική Προϋπηρεσία σε Πωλήσεις
-          Θέληση και αποφασιστικότητα
-          Εργατικότητα
 Προσφέρουμε:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Χαλκιδικής

Την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Χαλκιδικής που προέκυψε από τις Εκλογές της 1ης Απριλίου 2015 με την παρακάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: Παπαστεργίου Αστέριος.

Corso cafe bar στον Πολύγυρο