Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο γερμανικό videoclip για τον Βαρουφάκη

Ο «ανυπόταχτος» Βαρουφάκης στο video clip παίζει μπουζούκι, καβαλάει μηχανή, είναι άγριος, οργισμένος και προκλητικός. Είναι, λένε, «μισός Θεός, μισός... σουβλάκι».

Με ένα video clip, ειρωνικό, περιπαιχτικό και ακραία σατιρικό, το γερμανικό ZDF «συστήνει» στους θεατές τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ντουμπλαρισμένο από έναν άνδρα που έχει ομοιότητες με την εικόνα του, ο «V for Varoufakis», προκαλεί. «Ανυπόταχτος», καβαλάει τη μηχανή και βγάζει τη γλώσσα του.

ΚΚΕ για την ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματική απαλλαγή από τα μνημόνια σημαίνει κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων, όπως προβλέπει η πρόταση νόμου του ΚΚΕ και όχι ενίσχυσή τους με νέα λίστα μεταρρυθμίσεων, σημαίνει ανάκτηση των απωλειών για το λαό, σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους στην Ελλάδα.

Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (28/2/15)

Αυθαιρεσίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ευνοιοκρατία υπέρ του συλλόγου εργαζομένων και διακρίσεις
Τα χνάρια του προκατόχου του Παναγιώτη Ψωμιάδη φαίνεται ότι ακολουθεί ο νέος Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Μη αντέχοντας στον πειρασμό των σχέσεων υποτέλειας, ελέγχου και συναλλαγής με τους συνδικαλιστές του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Κ.Μ. εγκαινίασε τις ίδιες πρακτικές πατρωνίας.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το συνημμένο έγγραφο του Συλλόγου προς τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών, ο Περιφερειάρχης μοίρασε άδεια δύο ημερών επί πλέον των ημερών που δικαιούνται οι υπάλληλοι!!. Άδεια δηλαδή προφορική λες και είναι εργοδότης του ιδιωτικού τομέα με ιδιωτικό «μαγαζί» και όχι διαχειριστής ενός Δημόσιου φορέα που διέπεται από Νόμους και κανόνες.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

Εδώ είμαστε πάλι, με τι άλλο;
Το ΓΝΩΣΤΟ σε όλους θέμα (ανάθεμα) με τα ΚΕΠΑ, τα οποία ναι μεν έγιναν (υποτίθεται) τόσο για την καλύτερη «εικόνα» των ασθενών απέναντι στους ασφαλιστικούς φορείς, όσο και για το ΤΕΛΟΣ (εδώ ειδικά γελάμε και κλαίμε) της ταλαιπωρίας των ατόμων με ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ και ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, αλλά, υπάρχει αυτό το ρημάδι το ΑΛΛΑ, όπως αποδεικνύεται μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, αντίθετα μάλιστα, η κατάσταση έχει μπλεχτεί (μέρα με τη μέρα) όλο και πιο πολύ.
Όταν σε παλαιότερο άρθρο μου έγραψα πως ΣΚΟΠΙΜΑ το τοπίο με τη νομοθεσία αλλά και με τα ΚΕΠΑ είναι ΘΟΛΟ,