Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο πάρτι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου


ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Επιμέλεια: Μάνος Κασαβαβάκης
Με την εκτός έδρας ήττα από το 2ο στη βαθμολογία Προμηθέα Πατρών με 68-61 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής,αν και βρεθήκαμε πολύ κοντά σε μια νίκη που θα μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονή στη κατηγορία παρότι δεν προηγηθήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Σε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλά άστοχα σουτ και από τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι έκαναν καλό ξεκίνημα (19-10 στο 10') αλλά στη συνέχεια οι αθλητές μας ισσορόπησαν το παιχνίδι (25-24 στο 15'). Στο 2ο ημίχρονο η κακές επιθετικές επιλογές μας έφεραν το 54-42 στο 29', αλλά στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έκανε τον αγώνα ντέρμπι

Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα Πολυγύρου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Η Επιτροπή μας συνεδρίασε στις 19/02 με θέματα την αποτίμηση της πορείας στις 15/2 στις Σκουριές και το χαρακτήρα που θεωρούμε ότι ρέπει να έχει το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητη η συνέxιση του αγώνα μας πιο δυναμικά και πιο μαζικά απέναντι στην Eldorado, στο Μπόμπολα και σε όποιους στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την καταστροφή της Χαλκιδικής. Δε συμμεριζόμαστε λογικές ανάθεσης, δεν περιμένουμε κανέναν αυτόκλητο σωτήρα, βασιζόμαστε στους χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που εδώ και 9 χρόνια παλεύουν με μόνο κίνητρο τη διάσωση του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να συνυπογράψουμε την ανακοίνωση των επιτροπών Αγώνα Μεγάλης Παναγίας και Προποντίδας την οποία και παραθέτουμε παρακάτω.

Κοπή της πίτας του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το 2015 του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, στα Νέα Μουδανιά.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο λογιστικής και συζήτηση για φορολογικά θέματα που αφορούν τον κλάδο. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Καμπάνης Βασίλειος, Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών του νομού Χαλκιδικής & Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

Τριήμερο Αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας γιορτάζει τις ΑΠΟΚΡΙΕΣ και καλεί όλους του δημότες του να συνεορτάσουν την αποκριά με κέφι και ξεφάντωμα και να υποδεχτούν όλοι μαζί την Σαρακοστή.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:


Σήμαντρα

Το 44ο Καρναβάλι Σημάντρων είναι πλέον γεγονός, η κορυφαία καρναβαλική εκδήλωση του Δήμου Προποντίδας με πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 20/02/2015 Ώρα 18:30
Ψητούρα στο κιόσκι με μουσική τραγούδι και χορό.

Σάββατο 21/02/2015 Ώρα 21:30
Ετήσιος χορός του Συλλόγου Καρναβαλιστών. Σε ένα ξέφρενο πάρτυ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σημάντρων. Με ζωντανή μουσική και διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης με εκπλήξεις και πολλά δώρα (είσοδος 15 ευρώ).

Εξυπηρέτηση παραγωγών λαϊκών αγορών

Προκειμένου η εξυπηρέτηση των παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών να γίνεται ταχύτερα, ούτως ώστε να διευκολυνθούν στην έκδοση/ανανέωση της παραγωγικής άδειας λαϊκής αγοράς ή τη χορήγηση βεβαίωσης τριμελούς επιτροπής και να περιοριστεί ο αριθμός των προσελεύσεών τους στην έδρα του Δήμου, μπορούν οι ίδιοι στο εξής να προσέρχονται, για τη διεκπεραίωση αιτημάτων αναφορικά με τις άδειες λαϊκής αγοράς, στις κατά τόπους Κοινότητες του Δήμου μας.
Οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Γωνιάς θα προσέρχονται για την εξυπηρέτησή τους στη Νέα Καλλικράτεια στην κ. Γλυκεράκη Παρασκευή (η οποία θα εξυπηρετεί και τους παραγωγούς της Νέας Καλλικράτειας), της Κρήνης και των Πετραλώνων στη Νέα Τρίγλια