Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Αβραμόπουλος; (Δεν μπορεί να γίνει τόσο λανθασμένη επιλογή!)

-Ε, όχι και αυτόν τον ατσαλάκωτο μνημονιακό!!!

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 4,1 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλης Παναγιάς - Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής.
Νεκροί ανασύρθηκαν ένας 22χρονος και μία 19χρονη, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο οι 3 υπόλοιποι επιβαίνοντας, ηλικίας 19 χρονών.

Πορεία ΥΠΕΡ των Μεταλλείων στις Σκουριές 15 Φεβρουαρίου 2015

Οι μεταλλωρύχοι στις Σκουριές (15/2/15) (βίντεο)

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ;

Πολλοί Έλληνες ελπίζουν με την νέα κυβέρνηση να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, να σταματήσει ο παραλογισμός των προηγούμενων ετών που ήθελε τους πολίτες να χάνουν ότι έχουν και δεν έχουν για να «πληρώσουν» αυτά που ζητούσε το κράτος, και που στο φινάλε, τα είχαν πληρώσει ΗΔΗ πολλές φορές.
Είδαμε και ακούσαμε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ δηλώσεις τέως υπουργών και πολιτικών στελεχών, που σύμφωνα με αυτές, έπρεπε όσοι χρωστούσαν να χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, για να πάρει το «κράτος» λεφτά.

"Οι δικοί μας άγιοι οι δικοί μας άγγελοι" - Παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη


Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Από τότε που ξεκίνησα να γράφω άρθρα για τα ΚΕΠΑ αξιοποιώντας πληροφορίες και καταγγελίες ασθενών, αλλά και γιατρών, είναι σχεδόν καθημερινή η επαφή μου με άτομα που πραγματικά έχουν «καεί» από τον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών, αλλά και από τον παραλογισμό που επικρατεί σε αρκετές από αυτές.
ΟΛΟ το σύστημα …. «αξιολόγησης» είναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως και εκτός τόπου και χρόνου ήταν ΟΛΟΙ εκείνοι που έβαλαν τις ανθρώπινες παθήσεις, τις ανθρώπινες ζωές μέσα σε «ΛΙΣΤΕΣ», λίστες ΝΤΡΟΠΗΣ.

Να επιστραφεί...

Ωραία περάσαμε την Τσικνοπέμπτη και παρακαλούμε όποιος ‘‘δανείστηκε’’ την ψησταριά μας από την αυλή του κτιρίου του Παπαθεοδώρου (απέναντι από τον παλιό «Συμεωνίδη») να την επιστρέψει, γιατί μας περίσσεψαν κάμποσα κρέατα και θέλουμε να τα ψήσουμε κι αυτά πριν χαλάσουν. 
Θα τον κεράσουμε και κανένα σουβλάκι άμα αγαπάει !!!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ Α.Σ. ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Η Αμμουλιανή σε τουριστική έκθεση στη Βουλγαρία

Έκανε και φέτος την εμφάνισή της η Αμμουλιανή στην τουριστική έκθεση στην Σόφια της Βουλγαρίας. Τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή του νησιού έχει γίνει θεσμός. 
Η προσέλευση στο σταντ της Αμμουλιανής είναι μεγάλη και το πιο αισιόδοξο σημείο είναι πως γνωρίζουν πια αυτόν τον τόπο ως τουριστικό προορισμό. Το νησί εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου και της Δημοτικής Κοινότητας Αμμουλιανης Κωνσταντίνος Τσακνής μαζί με τους Χριστοδούλου Αναστάσιο και Χριστοδούλου Ιωάννη μέλη του συλλόγου.
Ο πρόεδρος δηλώνει:

Η Ελλάδα που επιμένει

Υπόγεια Στοά

Το νέο blog θα το βρείτε ΕΔΩ.