Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Οι νεκροθάφτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου επέλεξαν...


Σχετικά με δημοσίευμα για πιθανή συνάντηση του Δ. Συμβούλου της Eldorado Gold με τον Υπουργό ΑΠΕΝ, με συμμετοχή του Δημάρχου Αριστοτέλη

Από το γραφείο του Δημάρχου Αριστοτέλη ανακοινώνεται ότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα χθεσινό δημοσίευμα γνωστού "antigold" ιστοτόπου που μιλάει για επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eldorado Gold στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Υπουργό ΑΠΕΝ, συνάντηση στην οποία πιθανολογείται ότι θα συμμετέχει δήθεν και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη.

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 2.500 ανέργων

Το προγράμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, το οποίο έχει ανακοινωθεί από τον ΟΑΕΔ, παραμένει ανοικτό για υποβολή αιτήσεων για την απασχόληση 2.500 ανέργων.
Πρόκειται για ανέργους οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για τη συνταξιοδότησή τους από φορέα κύριας ασφάλισης, επειδή τους υπολείπονται μέχρι 1.500 ένσημα ή μέχρι πέντε χρόνια για τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση ορίου ηλικίας για τη συνταξιοδότησή τους και ο τελευταίος ασφαλιστικός τους φορέας είναι το ΙΚΑ. 

Κυριακή 15 Φλεβάρη / Πορεία στις Σκουριές


ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ελλάδα έτος 2015.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως έχουμε σα χώρα προοδευσει, πως άλλαξαν πολλά πράγματα σε όλα, και βέβαια στον τομέα της υγείας.
Όταν μιλώ για «αλλαγή», εννοώ πως όλα άλλαξαν προς το καλύτερο, τουλάχιστον έτσι γίνεται στις άλλες «πολιτισμένες» χώρες.
Σαν θεωρία, ακούγεται καλό. Στην πράξη όμως τι γίνεται;
Η απάντηση είναι γνωστή σε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους.
Στην πράξη, γίνεται ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
Όπως η χώρα μας παλιά έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, των γραμμάτων, των τεχνών, των επιστημών, τώρα δίνει το σκοτάδι της καταστροφής.

Οι γέφυρες που πρέπει να γκρεμιστούν

Παναγιώτης Μαυροειδής
Αδιέξοδο είπαν στο eurogroup. Δε βγήκε κοινό ανακοινωθέν, αν και έγινε προσπάθεια για αυτό επί τρείς ώρες μετά τη λήξη της κανονικής συνεδρίασης
Γιατί δεν βγήκε;
Κυκλοφορούν διάφορα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο Reuters, το σχέδιο κοινής ανακοίνωσης ανέφερε:

Eurogoup

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


Αποκριάτικος χορός σήμερα στα Σήμαντρα

Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Σημάντρων ενημερώνει ότι το βεστιάριο του Συλλόγου έχει ανοίξει καθημερινά από τις 18:00-21:00.
Έναρξη εκδηλώσεων από σήμερα τσικνοπέμπτη το βράδυ μασκέ πάρτι για όλους στο costa kafe με την ορχήστρα του Χρήστου Καγιά είσοδος 6 ευρώ με ποτό! 
Και με ψητούρα άφθονη....