Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

AΡΘΡΟ 120

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η σύγκρουση την οποία μόνο αιθεροβάμονες φαντάζονταν ότι θα μπορούσε να αποτραπεί βρίσκεται μπροστά μας. Ύστερα από το δυναμικό ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης με την «απόλυση» της τρόικα και μια δέσμη εξαγγελιών που, εάν εφαρμοστούν, θα σημάνουν το ξήλωμα του Μνημονίου, ήρθε η απολύτως προβλέψιμη απάντηση του ευρωσυστήματος.

Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Αγίου Νικολάου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ"


Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Το 72% των πολιτών στο πλευρό της κυβέρνησης

Στο πλευρό της κυβέρνησης στέκεται το 72% των Ελλήνων πολιτών, επικροτώντας τη στάση της με την τρόικα και τους δανειστές της χώρας. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η στήριξη της κυβέρνησης από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, και κυρίως της Ν. Δημοκρατίας με ποσοστό 43%. Η στήριξη αυτή φαίνεται από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία, για λογαριασμό του Σκάι.

Πολύγυρος: Απόκριες 2015 στο "ΑΧΑΙΝΙΟ"

 

Πρόσκληση για κοπή πίτας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού "Ο Κλειγένης" καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή πίτας αύριο Κυριακή 8/2/2015 και ώρα 19:00 στο Sublime Coffee Bar
Σας περιμένουμε!

Προς Έλληνα αστυνομικό...

Ελληνική Αστυνομία. Προστάτης των απλών πολιτών, κυνηγοί του εγκλήματος, διώκτες και καταστολείς συνταξιούχων και μαθητών.
Φέρουν την ελληνική σημαία στη στολή και με τη δύναμη που τους δίνει αυτή κυνηγούν τον απλό εργαζόμενο Έλληνα πολίτη διότι πρέπει να εφαρμόσουν το νόμο κατά γράμμα.
Νέα παιδιά που μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποιες συνθήκες καλούνται να αντιμετωπίσουν απλοί εργαζόμενοι με παιδιά και οικογένεια και είναι αμείλικτοι υπηρέτες του νόμου, αφού ο μπαμπάς τους τους τσοντάρει ακόμη τον οβολό του.

Απόκριες στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής