Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Συνέντευξη της Κατερίνας Ιγγλέζη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου...


...και στην εκπομπή του Γ. Παπαδόπουλου "ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ"

Θα γίνει τίποτα με...''δαύτους'';...


Με το μαλακό Θύμιο...


Το ΚΚΕ με το μάτι τού…απέξω

Όποιες σκέψεις ακολουθούν ανήκουν σ' έναν πολίτη, που εδώ και εξήντα χρόνια ψηφίζει το ΚΚΕ από τότε που ήταν ΕΔΑ. Τότε, τον Αύγουστο του 1958, που έφτασε να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση, για να ακολουθήσει η διάσπαση και η κατρακύλα. Είναι σκέψεις ενός που δεν είναι μέλος του Κόμματος και συνεπώς δεν δεσμεύεται από τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ´ αυτήν την ιδιότητα κι ούτε απολαμβάνει της προστασίας του Κόμματος. Ωστόσο τιμήθηκε από σχέση αμφίπλευρης εκτίμησης τόσο από τον ιστορικό ηγέτη Χαρίλαο Φλωράκη, όσο κι από την Αλέκα Παπαρήγα.

Η Ελλάδα κατέθεσε κατά του δημοσίου συμφέροντος και υπέρ της Ελληνικός Χρυσός!

Διαβάζεις την είδηση και δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις. Η απερχόμενη συγκυβέρνηση εθνικής καταστροφής μέχρι και την τελευταία στιγμή εγκληματεί σε βάρος του ελληνικού δημοσίου για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα πλουτοκρατών. Αυτό που αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Βάλια Μπαζού στο «Ποντίκι» -που θα περάσει απαρατήρητο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι συγκλονιστικό:
Η Ελλάδα κατέθεσε κατά του δημοσίου συμφέροντος και υπέρ της Ελληνικός Χρυσός!
Κι όμως! Χθες, 28 Ιανουαρίου, συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφυγή της Ελλάδας με την οποία ζητά να ΜΗΝ επιστραφούν στο ελληνικό δημόσιο 15,34 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός!

Χορός του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών


Άρης Ακροποτάμου – Απόλλων Αρναίας 1-1 (Γ΄ Εθνική)

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων από αύριο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015. Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κτηνιατρείο του κ. Πανώρια Αλέξανδρου στις Καλύβες Χαλκιδικής. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα ζώα και επιθυμούν να συνδράμουν στο πρόγραμμα στειρώσεων παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: Καλπάκης Σταύρος 2373350204 και Παπαδοπούλου Ρεβέκκα 6937003232
Στα ίδια τηλέφωνα μπορεί να επικοινωνεί και όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο αδέσποτο ζώο ή θέλει να το υιοθετήσει.

Ανακοίνωση Δήμου Ν. Προποντίδας

Ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν τα χρησιμοποιούν και θέλουν να τύχουν απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη, ότι θα πρέπει να κάνουν διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα ακίνητά τους στην αρμόδια ΔΕΔΔΗΕ.
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς


Γ. Τσιρώνης: Δεν φανταζόμαστε το περιβάλλον ερήμην της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ...

(ηχητικό με αναφορά στις σκουριές)
Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Τσιρώνης, μιλά στο Κόκκινο και δίνει το στίγμα της πολιτικής του υπουργείου: "Η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασικός πυλώνας μια υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης της οικονομίας". 
"Να πάψουμε να θεωρούμε ως ένα βαρίδι, ότι φρενάρει την ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος. Αντιθέτως η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασικός πυλώνας μιας υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης της οικονομίας.

Κομπόγιαννος Χρήστος- Ευχαριστήριο μήνυμα μετά τις εκλογές

Φίλες και Φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι όλων των πολιτών της Χαλκιδικής, που τίμησαν εμένα και το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους. Το κράτησαν όρθιο και διέψευσαν αυτούς που είχαν προδιαγράψει το τέλος του.
Στις εκλογές αυτές, μέσα σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης και παραταξιακού διχασμού το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να σταθεί όρθιο. Το ποσοστό που πήρε είναι συγκριτικά ικανοποιητικό για τη Χαλκιδική, αλλά δυσανάλογο του κεντρικού πολιτικού του ρόλου. Είναι όμως το θεμέλιο και η αφετηρία για το αίτημα της πολιτικής και παραταξιακής επανεκκίνησης.