Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Επιτυχίες του Τ.Α. Πολυγύρου Χαλκιδικής σε θέματα ναρκωτικών

Από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Πολυγύρου, κατόπιν αξιοποίησης και αξιολόγησης πληροφοριών και συντονισμένων επιχειρήσεων συνελήφθησαν:

Ισχυρό μήνυμα κατά του Φασισμού και του Ναζισμού έστειλαν οι κάτοικοι των μαρτυρικών Ανωγείων

...αφού δεν βρέθηκε στην κάλπη ούτε μια ψήφος υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Από 1 Μαρτίου 2015 η συμμετοχή ιδιωτών σε δημόσιους διαγωνισμούς μόνο με ύπαρξη ISO 9001:2008 ή ISO 14001:2004.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ160Α/08.08.2014 και συγκεκριμένα στο Β΄ Μέρος το οποίο αφορά τις «ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» γίνεται σαφές πως από 01 Μαρτίου 2015 όλοι οι ιδιωτικοί φορείς που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε δημόσιους διαγωνισμούς θα πρέπει στην κατάθεση του σχετικού φακέλου, εκτός από τα προκαθορισμένα έγγραφα (φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστικής ενημερότητα, κτλ.) να αποδείξουν την ύπαρξη συστήματος διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001:2008) ή Περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001:2004).

Δήλωση του ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφίου βουλευτή Ν. Χαλκιδικής.

Στις 25/1 ξαναγύρισε το χαμόγελο στα χείλη του ελληνικού λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ανοίγει ο δρόμος, για να τεθεί η χώρα σε τροχιά προοδευτικών εξελίξεων. Η πρόκληση είναι ιστορική. Χωρίς προηγούμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει στις πλάτες του τις ελπίδες μιας κατεστραμμένης κοινωνίας. Πρέπει να πετύχει και θα πετύχει. 
Η Χαλκιδική ανέδειξε πρώτο Κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, χάρις στις προσπάθειες των υποψηφίων, των μελών και των φίλων του. Αποτέλεσμα, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής, δώσανε με τη ψήφο τους μεγάλη ώθηση σ αυτή τη λαμπρή νίκη. 

Μήνυμα μετεκλογικό της πολιτεύτριας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Μ.Παπαδημητρίου

Ευχαριστώ όλους εκείνους τους φίλους που με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν, ούτως ώστε να έρθω πρώτη σε σταυρούς στο Ποτάμι για τη Χαλκιδική.
Ευχαριστώ όσους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν το Ποτάμι στο Νομό. Μπορεί να μην ήρθαμε τρίτοι στη Χαλκιδική, αλλά υπάρχει ξεκάθαρα και η επόμενη μέρα.
Είμαι παρούσα σε όλες τις ανάγκες της Χαλκιδικής για να προσφέρω στον τόπο με ολες μου τις δυνάμεις! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου και στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές Χαλκιδικής. 
Όλοι μαζί για τον τόπο μας!

Ευχαριστήριο Στέλιου Βαλιάνου

Θα  ήθελα  μέσα  από  αυτές  τις  λίγες  γραμμές  να ευχαριστήσω πραγματικά και ειλικρινά τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές.
Μπορεί το αποτέλεσμα για τη ΝΔ να μην ήταν το καλύτερο αυτό  όμως  δεν  σημαίνει  ότι  δεν  θα  συνεχίσω  να  την στηρίζω.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε παντού και πάντα παρών, όταν το χρειαστεί ο οποιοσδήποτε συμπατριώτης μου  Χαλκιδικιώτης  και  μέσα  από  την  θέση  μου  ως Περιφερειακού Συμβούλου και ως Πολιτευτή της ΝΔ.

Ομιλία με θέμα: "΄Οταν οι γονείς χωρίζουν..."

Το διαζύγιο είναι μια επίπονη διαδικασία για τους γονείς και το παιδί καθώς δεν υπάρχει χωρισμός που να μη φέρει πόνο, απογοήτευση, ενοχή, φόβο, θυμό. Η απόφαση των γονιών να πάψουν να είναι ζευγάρι ξυπνά συναισθήματα που με τη σειρά τους διεγείρουν συμπεριφορές τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς σε διάφορες φάσεις ζωής καθώς το διαζύγιο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά μια μακροχρόνια διαδικασία.
  • Ποιες είναι οι συνέπειες του διαζυγίου στο παιδί;
  • Πώς μπορούν οι γονείς να υποστηρίξουν την απόφαση τους να χωρίσουν γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα τους; 
  • Πώς οι γονείς θα προστατέψουν το παιδί τους από τις αρνητικές συνέπειες ενός διαζυγίου σε όλες τις φάσεις της ζωής του;

Ευχαριστήρια δήλωση Κατερίνας Ιγγλέζη

Σήμερα η Ελλάδα δείχνει το δρόμο!
Η δύναμη του λαού ανέτρεψε το πιο ισχυρό καθεστωτικό σύμπλεγμα ολιγαρχικής νοοτροπίας. Η Αριστερά έτοιμη ,αναλαμβάνει την μοίρα της χώρας με την πιο ξεκάθαρη εντολή.
Να επιστρέψει η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια στη ζωή μας!
Η Χαλκιδική άλλαξε, έδωσε την πρωτιά και την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνοντας τις προσδοκίες όλων μας.

Ευχαριστήριο Δημήτρη Τσούφη

Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τις Χαλκιδικιώτισες και τους Χαλκιδικιώτες που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους. 
Η ανιδιοτελής προσπάθεια και οι αγώνες μου όλα αυτά τα χρόνια για τη Χαλκιδική μας, αποτυπώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο χθεσινό αποτέλεσμα. 
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία έτοιμη να σηκώσει την ευθύνη της Ευρωπαικής Προοπτικής της χώρας. 
Θα είμαι κοντά σε οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τη Χαλκιδικιώτικη οικογένεια όπως άλλωστε έκανα όλα αυτά τα χρόνια.

Μήνυμα του Ευθύμη Καρανάσιου.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την ψήφο τους.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο αλλά και για μένα προσωπικά να γνωρίζω ότι παρά την απώλεια της ευκαιρίας για την επανεκλογή μου υπήρξε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο, με όνειρα, ιδέες, οράματα, τα οποία εξακολουθώ να πρεσβεύω και για τα οποία εξακολουθώ να αγωνίζομαι.
Είμαι υπερήφανος για τη διαδρομή μου στο Κοινοβούλιο, όπως και για τη συμβολή μου στην προσπάθεια να προχωρήσει ο τόπος μας ένα βήμα παραπέρα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ: Πρώτη Ανακοίνωση για τα εκλογικά αποτελέσματα

Ο λαός καταδίκασε αποφασιστικά και γκρέμισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση της χώρας. Καταδίκασε ταυτόχρονα όλα τα κόμματα που οργάνωσαν και διαχειρίστηκαν την αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, με την καταβύθιση της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ και την τοποθέτηση του κόμματος Γ. Παπανδρέου εκτός Bουλής.

Ευχαριστήρια Επιστολή Γιώργου Βαγιωνά

Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μου στην Χαλκιδική, που και σε αυτές τις εκλογές με εμπιστεύτηκαν και μου προσέφεραν την στήριξη τους. Θέλω να διαβεβαιώσω όλον τον κόσμο της Χαλκιδικής- ανεξαρτήτως της επιλογής προσώπων και κομμάτων που έκαναν- ότι θα υπηρετήσω το συμφέρον του τόπου μας με την ίδια αλήθεια, εντιμότητα, μαχητικότητα και εργατικότητα που το έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Γιώργος Βαγιωνάς ως εκλεγμένος βουλευτής στη νέα Βουλή θα είναι εκπρόσωπος όλης της Χαλκιδικής μας.
Γιώργος Βαγιωνάς

Μόνο ένας ΓΑΠ θα μπορούσε να το πετύχει...


Με χρώματα...


Οριστικά οι τρεις βουλευτές Χαλκιδικής


Οι βουλευτές Χαλκιδικής

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που διαθέτουμε έχουν οριστικοποιηθεί οι βουλευτικές έδρες:
Ιγγλέζη Κατερίνα από τον ΣΥΡΙΖΑ
Βαγιωνάς Γιώργος από την Ν.Δ. 
Δριβελέγκας Γιάννης από το ΠΑΣΟΚ
Μία εξαιρετικά απίθανη περίπτωση υπάρχει να χάσει την έδρα το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική και φυσικά ο Γιάννης Δριβελέγκας:

Στο 97,97% και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και στην Χαλκιδική

Τελικά Δήμου Κασσάνδρας


Τελικά Δήμου Ν. Προποντίδας


Τελικά Δήμου Αριστοτέλη


Σταυροδοσία ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αριστοτέλη (40 από 41 ΕΤ)

Γκοντίνος     524
Ιγγλέζη     3.053
Κανταράς    187
Παραλής       85
Σακκάς       143

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Σταυροδοσίες σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών, σε 55 Ε.Τ. από τα 197


Γυρίσματα που έχει ο καιρός!!!


Πριν λίγα χρόνια ξενυχτούσαμε για το αν θα μπούμε στη βουλή!

Τώρα θα ξενυχτίσουμε για την αυτοδυναμία!