Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Την Κυριακή η ελπίδα γράφει ιστορία

Γιώργος Βαγιωνάς, υπ. βουλευτής Χαλκιδικής


Η ομιλία Κουτσούμπα στο Σύνταγμα

Ζέππος Ιωάννης, υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής


Τηλεοπτική συνέντευξη Μαρίας Παπαδημητρίου


Γιώργος Παραλής: Χαριστικές ρυθμίσεις σε καναλάρχες

Νέα χαριστική ρύθμιση για τους καναλάρχες από την απερχόμενη Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου:
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το "άτοκο δάνειο" στους καναλάρχες προωθεί με εγκύκλιό της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, ενισχύοντας τη ρευστότητά τους, αφού θα εισπράττουν κανονικά αλλά δε θα αποδίδουν φόρους και θα προκληθεί εσκεμμένη μείωση των εσόδων του κράτους από φορολογικές πηγές.

Δήλωση Δημήτρη Τσούφη για τα Σώματα Ασφαλείας

Ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Χαλκιδικής δηλώνω ότι, στηρίζω το έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που με αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να διασφαλίσουν τον έλληνα πολίτη από κάθε λογής κίνδυνο. Τα προβλήματα είναι πολλά, ιδιαίτερα στην περιοχή που ζω και πολιτεύομαι τη Χαλκιδική, που έχει ιδιαίτερα ζητήματα, γνωρίζω ότι χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη και ότι όλοι πρέπει να στηρίζουμε το Έλληνα Αστυνομικό, Πυροσβέστη, Λιμενικό.

Απόψε στις 19:00 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την ακύρωση Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής Δήμου Νέας Προποντίδας

Στις 16-01-2015 σε τοπικό ιστότοπο αναρτήθηκε άρθρο με τίτλο ΄΄Πόσα εντάλματα του Δήμου Ν. Προποντίδας από την αρχή του έτους ΔΕΝ θεώρησε ο Επίτροπος΄΄. Σε απάντηση της ανωτέρω δημοσίευσης θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι κατά το έτος 2014 από το Δήμο Νέας Προποντίδας εκδόθηκαν συνολικά 2.024 Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής. Εννέα εξ αυτών δεν θεωρήθηκαν από την υπηρεσία Επιτρόπου του Νομού Χαλκιδικής για τους εξής λόγους:

Πολιτική Εκπομπή στο Bee TV με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Η νεολαία οφείλει (στον εαυτό της) να είναι επαναστατική…

Νικολέτα Ντρέκου*
Και βλέπουμε πολιτικούς να υπόσχονται λαμπερό, αισιόδοξο και πετυχημένο μέλλον, θυμούνται την νεολαία για τα προεκλογικά τους σποτ, μιλάνε μαζί της και ταυτόχρονα της απαγορεύουν την ψήφο. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό. Ξέρουν πως οι νέοι δεν θα ψηφίσουν αυτούς όσο κι αν τους προσηλυτίσουν. Δεν θα ψηφίσουμε όσους έχουμε συνηθίσει. Δεν θα συνεχίσουμε να ανακυκλώνουμε την οικογενειοκρατία και την παραδοσιακή πολιτική σκηνή.

"Γιατί Γιώργο Βαγιωνά"


Διασκέδαση στον Πολύγυρο "ΒΙΝΥΛΙΟ"


Στέλιος Βαλιάνος, υπ. βουλευτής Ν.Δ. Χαλκιδικής


Μπορεί οι Κασσάνδρες της αντιπολίτευσης να προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να υποβαθμίσουν το έργο που έκανε και κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ όμως η πραγματικότητα καθημερινά τους διαψεύδει.
Εμείς λοιπόν χαιρετίζουμε την χθεσινοβραδινή πολύ σημαντική εξέλιξη για τους κτηνοτρόφους όλης της Ελλάδας, καθώς καταβλήθηκε στο σύνολό της η εξισωτική αποζημίωση για το έτος 2014, παρά τα πολλά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί αναφορικά με το θέμα των βοσκοτόπων.

Ομιλία Καρανάσιου στον Πολύγυρο και πρόγραμμα επισκέψεων

Πέμπτη 22/01/2015, ο Γιάννης Δριβελέγκας στο Bee Channel

O υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Γιάννης Δριβελέγκας στο Bee channel, σήμερα Πέμπτη 22/01/2015 και ώρα 10 το βράδυ, απαντά στα ερωτήματα, της δημοσιογράφου. κ. Κ. Σμυρλή, για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,
Με την ΠΟΛ. 107/2015 απόφαση που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαΐδου προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι απαλλάσσονται από την ενημέρωση βιβλίων οι αγρότες υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
Δούλεψα προσωπικά και σκληρά για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών καθώς επίσης ακόμα πιέζω για την αλλαγή του τρόπου κοστολόγησης του ηλεκτρικού ρεύματος στις αρδευτικές γεωτρήσεις (πομόνες).
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Χ. Καραμανλής,
υποψήφιος βουλευτής Ν. Χαλκιδικής
με τη Νέα Δημοκρατία

Διακοπή Υδροδότησης στη Νέα Καλλικράτεια

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Καλλικράτειας ανακοινώνεται ότι στις 26 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στη Νέα Καλλικράτεια, σε όλο τον οικισμό, από τις 04:00 π.μ. (ξημερώματα Δευτέρας) μέχρι και αργά το βράδυ (το πολύ μέχρι τις 11:00 μ.μ.) προκειμένου να συνδεθούν στο δίκτυο δύο νέες δεξαμενές αποθήκευσης νερού που θα ενισχύσουν την αυτονομία του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής.
Οι εργασίες, και κατά συνέπεια και η διακοπή νερού, δε θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δε θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Προεκλογικό πρόγραμμα Ν. Καραμανλή


Συνέντευξη Μπαλτζή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου


Προεκλογικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρναία και την Μ. Παναγία


Η ψαλίδα της οργής

Επίσκεψη Δημήτρη Τσούφη Υπ.Βουλευτή Χαλκιδικής ΝΔ

Επίσκεψη στη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νέας Προποντίδας πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Τσούφης όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις, τα προβλήματα και το μελλοντικό προγραμματισμό της.

Συνέντευξη του υποψήφιου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ Σάββα Τσελεπίδη στο Bee Channel

Ραδιοφωνική συνέντευξη Γ. Βαγιωνά (Πέμπτη 22/1, Radio Star)


Δήλωση υπ. βουλευτή Γ. Βαγιωνά