Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Παρασκευή 16/1/15 - Πρόγραμμα υπ. βουλευτή Δημήτρη Τσούφη


Γιώργος Βλάχος, υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ στη Χαλκιδική, για τη γεωργία και την κτηνοτροφία

Αγαπητοί φίλοι
Όλο το διάστημα πριν τη προκήρυξη των εκλογών, τα κόμματα της συγκυβέρνησης μιλούσαν για τον πρωτογενή τομέα, και πως σαν πυλώνας ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας θα βοηθήσει στην απογείωση της χώρας. Τώρα κρύβονται, δεν εμφανίζεται κανείς στις αγροτικές περιοχές. 
Ο αγροτοδιατροφικός τομέας είναι ένας τομέας που εδώ και χρόνια γίνεται χοντρό παιχνίδι από μεγάλα μονοπώλια, εταιρίες γίγαντες οι οποίες δρουν πίσω και πάνω απ τα κράτη.

Επισκέψεις σε χωριά τις Χαλκιδικής από τον υπ. Βουλευτή Στέλιο Βαλιάνο

Τα χωριά Άγιο Νικόλαο, Βραστά, Ταξιάρχη και Παλαιόκαστρο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Στέλιος Βαλιάνος.
Το απόγευμα μίλησε επίσης με κατοίκους στις περιοχές :
Δουμπιά, Παλαιόχωρα, Γεροπλάτανο και Άγιο Πρόδρομο.
Στις εκεί συναντήσεις του συνομίλησε με φορείς και φίλους του και ανέπτυξε τις θέσεις και τις απόψεις του για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ιερισσιώτες Στην Ιστορία τους… ουδέποτε πρόδωσαν

Γράφει ο Θεολόγης Ν. Χασάπης, Υποστράτηγος Ε.Α. (Π.Σ.) - Πληροφορικός
Στις 12/12/2012 μετά από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης προσέφερα δωρεά στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα το κυνηγετικό όπλο του Μακεδονομάχου Ιερισσιώτη οπλαρχηγού Καπετάν Γιώργη Γιαγλή, όπως με διαβεβαίωσε ο Διευθυντής κύριος Νικόλτσιος, θα δημιουργηθεί ειδικό σταντ στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τόσο το δωρηθέν όπλο όσο και τα παράσημα του Καπετάν Γιώργη Γιαγλή.

Συνέντευξη του Γιάννη Δριβελέγκα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου 15/1/2015

Τηλεοπτικές εμφανίσεις της Άννας Χαλκιά

Η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Άννα Χαλκιά, θα είναι απόψε στο Δελτίο Ειδήσεων του Bee Channel στις 9:00 και στις 22:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο SUPER tv.

Απάντηση της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Μετά από χρόνια, η νομαρχιακή επιτροπή - του ενός ανδρός - του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία και προσπαθεί να βρει "κωλοτούμπες" στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για τα μεταλλεία στις Σκουριές.  (Ρ: σχετικά ΕΔΩ)
Φυσικά και δεν περιμέναμε, ο υπογράφων της ανακοίνωσης να καταλάβει τις δηλώσεις ακόμα και αν τις άκουγε ολόκληρες. Επειδή όμως προσπαθεί να λειτουργήσει στους πολίτες σαν την μονταζιέρα των - μέχρι πριν λίγο καιρό - συνεταίρων του, ολόκληρη η δήλωση υπάρχει εδώ.

Αγρότες: Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ διοργανώνει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση, την Δευτέρα 19 Γενάρη στις 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ομιλητές:
Κάτσικας Χρήστος, Σαμαράς Βασίλης, Τσόκας Σωτήρης

Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψηφίου Βουλευτή Στέλιου Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέλιος Βαλιάνος θα επισκεφθεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου τις παρακάτω περιοχές : 
Στις 9:30 Παλαιοχώρι 
Στις 11:00 Νέα Μουδανιά
Στις 12:30 Διονυσίου 
Στις 13:15 Πορταριά
Στις 13:45 Άγιος Παντελεήμονας 
Στις 14:45 Τένεδος 

"Σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου;"

Μητρότητα και κρίση, μια άλλη πτυχή του «Success Story»
Του Κώστα Ζαχαριάδη*
Η μητρότητα, αυτό το «θαύμα», που τόσο πολύ υμνήθηκε από όλους τους πολιτισμούς διαχρονικά, στην Ελλάδα των μνημονίων εκφυλίστηκε σε αντικείμενο λογιστικών πράξεων και τελικώς μετατράπηκε σε ένα ταξικό αγαθό, ένα ακριβό «σπορ» μόνο για λίγες γυναίκες. Αυτό είναι κατόρθωμα εκείνων που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και τώρα φεύγουν «πουλώντας» τον φόβο.

Προτάσεις των ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για την ΚΑΠ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η μείωση του προϋπολογισμού της ΚΑΠ
•Η πρόβλεψη, που υπάρχει στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι: «τα εξοικονομούμενα χρήματα από το μέτρο της οροφής στο πλαίσιο του παρόντος μηχανισμού να παραμένουν στο εκάστοτε κράτος μέλος». Συνιστά ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για την κοινωνική συνοχή όλης της Ε.Ε. Είναι επιτακτική ανάγκη στις τρέχουσες συνθήκες οικονομικής κρίσης να επιδιωχθεί η μεταφορά των εξοικονομούμενων πόρων με κριτήρια σύγκλισης.

Επιστολή Γιώργου Βαγιωνά προς Χαλκιδικιώτισσες και Χαλκιδικιώτες

Χαλκιδική, Ιανουάριος 2015

Αγαπητοί Χαλκιδικιώτισσες και Χαλκιδικιώτες,
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είµαι υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής µε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δηµοκρατίας, της παράταξης που έχω υπηρετήσει επί δεκαετίες µε µοναδικό γνώµονα πάντα το συµφέρον του τόπου µας. Η απόφασή µου να τεθώ και πάλι ενώπιον της κρίσης σας έρχεται σε συνέχεια της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς για συστράτευση στον αγώνα της Νέας Δηµοκρατίας και την επικράτηση των φιλοευρωπαϊκών αντανακλαστικών της ευθύνης και της αλήθειας που εκφράζει η παράταξή µας.

Ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Την Παρασκευή , 16/1, στις 9.15 πμ, ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ, Φραγκίσκος Ρηγόπουλος θα μιλήσει στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής: Η μεγάλη κωλοτούμπα

Απαντώντας εχθές σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο twitter, σε ερώτημα σχετικά με το μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές ο κ. Α. Τσίπρας είπε: «Θεωρούμε ότι θα πρέπει να συμμορφωθεί η διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός με την αντίληψη ότι η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει τους νόμους…» (νόμος του κράτους αυτή τη στιγμή είναι η λειτουργία του μεταλλείου) και συνέχισε: «Δεν θέλουμε μία κοινωνία διχασμένη σε εμπόλεμη κατάσταση, θέλουμε μια κοινωνία που να λειτουργεί με αλληλεγγύη και γι αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε αυτή την πληγή…» 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ: Η διολίσθηση που έγινε κατολίσθηση: Με αφορμή τη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Διεύρυνση της φορολογικής βάσης αλλά όχι αύξηση της φορολογίας στις επιχειρήσεις. Εξορθολογισμός των σχέσεων κράτους-εκκλησίας και όχι χωρισμός. Μείωση αλλά όχι κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Αφοπλισμός μόνο των αστυνομικών που έρχονται σε επαφή με τους διαδηλωτές, αλλά διατήρηση των ΜΑΤ και των συμμοριών ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ. Άρνηση υιοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια. Δεν μπορεί να ανασυσταθεί ο εθνικός αερομεταφορέας.

Συνέντευξη Μαρίας Παπαδημητρίου

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Μαρία Παπαδημητρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο SUPER tv, απόψε στις 23.30. Θα μιλήσει για την υποψηφιότητά της και θα αναπτύξει τις θέσεις του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Συνέντευξη υπ. βουλευτή Κων/νου Μπαλτζή

Ο Μπαλτζής Κωνσταντίνος, υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Πολύγυρου την Παρασκευή 16/1 στις 12:00μμ.

Ανακοίνωση Eργαζομένων στα μεταλλεία

Εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός, δηλαδή 2.000 Έλληνες πολίτες, αποφασίσαμε σήμερα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Συγκεντρωθήκαμε ειρηνικά στην Πολεοδομία Αρναίας με ένα και μοναδικό αίτημα: να συναντήσουμε τους πλέον αρμόδιους και να ενημερωθούμε επίσημα για την εξέλιξη της άδειας του εργοστασίου στις Σκουριές και την καθυστέρηση στην έγκρισή της.

Χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών


Κ. Ιγγλέζη, απόψε 15/1 στο Bee Channel


Άννα Χαλκιά, Υποψ. Βουλευτής Χαλκιδικής

Σκουριές: Συνεχίζουμε, δεν ξεχνάμε! Όπλο μας ο δίκαιος αγώνας

Εδώ και χρόνια βρισκόμαστε στο βουνό, στο δρόμο, στα δικαστήρια, στις συνελεύσεις. Αγωνιζόμαστε να σώσουμε όλα αυτά απ΄ τα οποία εξαρτάται η ζωή. Αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα: Το δικαίωμα στη ζωή. Το δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στα κοινά αγαθά. Το δικαίωμα να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων. Το δικαίωμα να διαφωνούμε, να εκφραζόμαστε και να διεκδικούμε. Το δικαίωμα να διασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Νικόλαος Χ. Καραμανλής - Υποψήφιος βουλευτής Νομού Χαλκιδικής

Τάσος Κανταράς για τις Σκουριές

Τι να σε κάνω...

...που εκλέγεσαι βουλευτής χωρίς σταυρό...

Πρόγραμμα υπ. βουλευτή Ευθ. Καρανάσιου

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:


Σήμερα Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ : ''... βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς.''

Τσίπρας για Σκουριές

Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψηφίου Βουλευτή Στέλιου Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέλιος Βαλιάνος θα επισκεφθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου τις παρακάτω περιοχές :
Στις 10:00 Λαϊκή Αγορά Αγίου Νικολάου
Στις 11:00 Βραστά
Στις 12:30 Ταξιάρχης
Στις 13:30 Παλιόκαστρο
Στις 16:00 Σανά-Δουμπιά
Στις 17:00 Πλατανοχώρι
Στις 17:30 Κρήμνη – Μαραθούσα
Στις 18:00 Ριζά
Στις 18:30 Παλαιόχωρα
Στις 19:00 Γεροπλάτανος
Στις 20:00 Άγιος Πρόδρομος