Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ομιλία Α. Τσίπρα στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλάζουν τα πολιτικά δεδομένα της χώρας...

...μετά τη συνεργασία ΑΝ.ΕΛΛ. - ΑΚΚΕ !

«Ακούστε μας», το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

Στολισμένοι

Mind the Γ.Α.Π.

Προεκλογική νίκη Σαμαρά η σύλληψη Ξηρού!

Συνελήφθη πριν από λίγο ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αφού η σύλληψή του ήταν κανονισμένη από πριν.
Ο Ξηρός συνελήφθη σε γιάφκα στην Ανάβυσσο όπου τον κρατούσε φυλακισμένο ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την απαγωγή του τον περασμένο Γενάρη με σκοπό να τον παραδώσει στην Αστυνομία λίγο πριν τις εκλογές.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Δείτε τη διακήρυξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Με παλιά ή νέα κυβερνητική διαχείριση 
η αντιλαϊκή επίθεση θα συνεχισθεί
Να ενισχύσουμε το δρόμο των αγώνων!
Να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση του εργατικού-λαϊκού κινήματος
Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες
Η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 25 Γενάρη είναι το αποτέλεσμα της από καιρού διαφαινόμενης δυσκολίας του ντόπιου πολιτικού συστήματος να προωθήσει τα νέα, ακόμη πιο βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που απαιτούν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Η επιχείρηση τρόμος, μπούμερανγκ για τον κ. Σαμαρά

Τάσος Κανταράς*
Η προσπάθεια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και η τακτική της ΝΔ, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα 
Η χώρα, για πρώτη φορά καταχείμωνο και με την αυγή του καινούριου χρόνου, αναπνέει στο ρυθμό μιας μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Από την έκβαση αυτής και την πορεία των μετεκλογικών εξελίξεων, θα καταγραφεί ίσως, ως η πιο ιστορική αναμέτρηση της μεταπολεμικής ιστορίας της πατρίδας μας.
Η απερχόμενη συγκυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ, από τη στιγμή που διαφάνηκε πως η χώρα οδηγείται σε εκλογές, επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, με κύριο στόχο να τον φοβίσουν, να τροφοδοτήσουν αβεβαιότητα και ανασφάλεια, στο πιθανό ενδεχόμενο μιας εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ ευχαριστεί


Αγαπητοί φίλοι,
με την ευκαιρία της νέας χρονιάς αλλά και της κατάκτησης του πρώτου τίτλου της σεζόν, από το εφηβικό μας τμήμα, οι υπεύθυνοι του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια ορισμένους ανθρώπους που στέκονται ως αρωγοί στις προσπάθειες μας, την φετινή σεζόν 2014-2015.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές μέρες που ζούμε, αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Τέτοιες κινήσεις δίνουν κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή και την διέξοδο που δίνουμε για τη νέα γενιά.

"Αχαίνιο" στον Πολύγυρο


Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική

Οι πληροφορίες μας είναι ασφαλείς, αν κάτι αλλάζει μέχρι τη Δευτέρα θα πρόκειται για έκπληξη!
Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική, κατ'αλφαβητική σειρά, έχει ως εξής:

Stoa bar στον Πολύγυρο - 5/1/2015


ΤΟ NEO ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΝΟΥ* - Παρουσίαση στην Ορμύλια 3 του Γενάρη 2015

Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του ΜΑΚΗ ΠΑΝΟΥ "ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΙΟΙ – ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΙ"   από τον εκδοτικό οίκο Κ. και Μ. ΑΝΤ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Ορμύλια στις 3 του Γενάρη στο θέατρο του πολιτιστικού κέντρου του δήμου. Επίσης έχει προγραμματιστεί μια παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη, στο βιβλιοπωλείο ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, καθώς και μια στον Πολύγυρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου.
Πρόκειται για μια συγκλονιστική εξομολόγηση-αφήγηση που στον καθένα έχει κάτι το πολύ θερμό ν’ αφήσει στην ψυχή ως επίγευση ανάγνωσης.
 Όταν ο πόνος από την βίαιη απώλεια ενός παλληκαριού μεταπλάθεται σε τέχνη, στο οικογενειακό εικονοστάσι παίρνουν θέση και «οι δικοί μας άγιοι, οι δικοί μας άγγελοι» κι απέναντι στον ίδιο τοίχο παλαιές προγονικές φωτογραφίες φέρνουν στη μνήμη τις σημαντικότερες στιγμές από τις ιστορίες και τα πάθη του ελληνικού λαού, στον

Πολύγυρος - Όψεις νυχτερινές