Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Αναβολή εγκαινίων Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου

Μετά από επισημάνσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πολυγύρου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου και λαμβάνοντας υπόψη την καθυστέρηση έκδοσης άδειας λειτουργίας του, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28-3-2015 τελετή εγκαινίων έως την επίλυση θεμάτων, που ανέκυψαν και καταγράφτηκαν κατά την προηγούμενη δοκιμαστική περίοδο και την έκδοση της σχετικής άδειας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετά την τεχνοκρατική παρουσίαση του θέματος, δεν μας τα λέτε και Πολυγυρινά για να καταλάβουμε κι εμείς τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Το θέατρο έχει παγίδες θανάτου!

Ανώνυμος είπε...

Την Τρίτη 31-3-2015 έχει προγραμματιστεί να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση μαθητές του Δημοτικού. Τίθεται θέμα ασφάλειας των μαθητών; Θα υπάρξει - άραγε - κάποια ενημέρωση από το Δήμο; Θα ακυρωθεί η παράσταση; Θα δοθούν από το Δήμο στο Διευθυντή του σχολείου οδηγίες ενημέρωσης των γονέων;

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία της "επίλησης των θεμάτων που ανέκυψαν" δεν ξαναβλέπετε και τα παρακάτω:
Tα καθίσματα είναι επιεικώς απαράδεκτα, αφού όταν σηκώνεται η κάθεται κάποιος, κουνιούνται άλλοι πέντε ( τα προηγούμενα ήταν σαφώς καλύτερα και ως υλικά κατασκευής)
Δεν νοείται θέατρο με προυπολογισμό ανακαίνισης 1.200.000 χωρίς επαρκή μικροφωνική εγκατάσταση στη σκηνή. Δύο θέατρα είδα και στα δύο άκουγε (καταλάβαινε)τους ηθοποιούς η μισή αίθουσα.
Και ότι άλλο, άλλοι θα επισημάνουν. Για να μπορούμε να το λέμε " κόσμημα" !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΛΛΑ 1200000 ΕΥΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα το εργο θα το πηραν με εκπτωση μεγαλη...αλλα ακομη κι ετσι τα θεματα ασφαλειας των πολιτων επρεπε να εχουν προτεραιοτητα...αλλα και η επιβλεψη τι εκανε;...σιγουρα και για εκει θα υπαρχει δικαιολογια...και η παραλαβη του εργου; γιατι εγινε;