Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα Κατερίνας Ιγγλέζη - Βουλευτίνας ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Πριν λίγες ώρες η καταστροφική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ πέρασε στο παρελθόν. Σε λίγες ώρες, η καινούρια χρονιά θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή γι΄αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της.
Στο μεταίχμιο αυτό, κυριαρχεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προδώσει την ελπίδα αυτή. Θ΄αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κυβέρνηση της αριστεράς να πραγματοποιήσει το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας. Με δημοκρατία, διάλογο, συνεργασία και αλληλεγγύη. Με πρόγραμμα και πολιτική βούληση.
Αφήνουμε πίσω τον αυταρχισμό και την υποτέλεια. Σταματάμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την καταπάτηση ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Βάζουμε τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον πάνω από αριθμούς, ιδιωτικά συμφέροντα και μικροπολιτικές φιλοδοξίες.

Λαχειοφόρος αγορά του Α.Ο.Πολυγύρου


Ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατριακής Χαλκιδικής

Χιόνια στο Δήμο Πολυγύρου

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου
             Στα λευκά ντύθηκε το κεντρικό και βόρειο τμήμα του Δήμου Πολυγύρου, αφού χιονίζει ασταμάτητα από τα ξημερώματα. Το ύψος του χιονιού στην πρωτεύουσα δεν ξεπερνά τα 2 – 3 εκατοστά ενώ στους πιο ορεινούς οικισμούς του Δήμου, τον Ταξιάρχη και το Βάβδο είναι περισσότερο.

Συγχαρητήρια Δημάρχου στους αθλητές του ΠΟΜ

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας συγχαίρει θερμά τους αθλητές του ΠΟΜ (Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών) που νίκησε στον τελικό του Εφηβικού Final 4 τον Πολύγυρο με 72-37 και στέφθηκε πρωταθλητής εφήβων Χαλκιδικής για την περίοδο 2014-2015.
Στον ημιτελικό, ο ΠΟΜ είχε κερδίσει τον Ξέρξη Νέων Ρόδων με 52-44, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Σχέδιο Δράσης για την Προστασία Αστέγων σε έκτακτες καιρικές συνθήκες

Ο Δήμος Ν.Προποντίδας υλοποιεί Σχέδιο Δράσης, προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση αστέγων σε κίνδυνο θερμοκρασιών κατά την περίοδο του χειμώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι σε επείγουσες περιπτώσεις να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 23733-50266 και στα τηλέφωνα 23990-49202 Ν.Καλ/τεια, 23730-51844 Ν.Τρίγλια και σε κινητό 6974332474 τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν σε αστέγους της πόλης .
Ο χώρος για τους αστέγους είναι στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών με ώρες λειτουργίας από τις 20.00 μ.μ έως 8.00 π.μ.

Στο αρχείο

ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΡΓΙΑΝΙ

Ο κόσμος καιγόταν.
Η τραγωδία του Norman Atlantic, έρχεται να δείξει πόσο λίγοι και ανοργάνωτοι είμαστε σε καταστάσεις κρίσης όπως αυτή.
Το ΜΟΝΟ που μπορούσατε να κάνετε «κύριοι της κυβέρνησης» ήταν να προσεύχεστε για αυτούς τους ανθρώπους και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
Τελευταίες αναφορές έκαναν λόγο για επτά νεκρούς και τριανταεννια αγνοούμενους, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η τεράστια καθυστέρηση