Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Με 6,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, κοντά στην αυτοδυναμία

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσκόπηση

Αχχχ...

Εκλογές 25 του Γενάρη... Τα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που "παίζουν" στη Χαλκιδική

Εθνικές εκλογές στις 25 του Γενάρη 2015 μετά την, αναμενόμενη, αποτυχημένη προσπάθεια της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στη Χαλκιδική ήδη και σε όλα τα κόμματα έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών του Γενάρη. 
Το ενδιαφέρον αυτών των εκλογών, εκτιμούμε, στρέφεται κυρίως στο κόμμα, που όπως όλα δείχνουν, θα έχει την πρωτιά και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ
Προσωπική εκτίμηση του γράφοντος: είναι δύσκολη αλλά δεν θα αποτελέσει και έκπληξη η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, την οποία τα στελέχη του κόμματος την ονομάζουν, για ευνόητους λόγους, κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή

Αλέξης Τσίπρας: Το μέλλον ήδη ξεκίνησε

Κανταράς: "Η Χαλκιδική να στείλει 2 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στο νέο κοινοβούλιο"

Η πλέον καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας μετά την μεταπολίτευση, έλαβε τέλος. Οι αγώνες του ελληνικού λαού και η σθεναρή αντίσταση του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιμνημονιακών δυνάμεων έφεραν την πρώτη νίκη.
Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για τον λαό μας να στείλει στα αζήτητα της ιστορίας πολιτικούς και πολιτικές δυνάμεις που τα τελευταία 5 χρόνια του στέρησαν τα στοιχειώδη αγαθά και να επιλέξει έναν ελπιδοφόρο δρόμο μέσα από την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Ο λαός της Χαλκιδικής, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι δέχτηκαν συντριπτικά χτυπήματα, έχουν τώρα τον πρώτο λόγο.

Έγκριση ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2014,


Δήμας 168 - ΠΑΡΩΝ 132


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη καταδικάζει τη χρήση βίας και χημικών κατά διαδηλωτών

Η χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, αποτελεί πλέον τη μόνιμη απάντηση για τον κατευνασμό ενός πλήθους που διαδηλώνει μαζικά για τα πιστεύω του. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες του υπέρμετρου «ζήλου» της Αστυνομίας κατά διαδηλωτών στις Σκουριές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού μας «Κίνημα Ανάπτυξης» και Προέδρου του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη, κας Λένας Παναγιωτοπούλου, την ώρα, μάλιστα, που προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με τις αστυνομικές δυνάμεις για την εκτόνωση της κατάστασης. 

Ανακοίνωση της Π.Κ.Μ. για επιδείνωση του καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 45/2014, 29-12-2014/1300 B) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Τρίτη (30-12-2014) από τις πρωινές ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας, τους θυελλώδεις βοριάδες 7-9 Μποφόρ στο Αιγαίο και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα:

Τσούφης για το Δήμο Προποντίδας και την πολιτική επικαιρότητα