Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πάμε για την τρίτη και «φαρμακερή» ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και Όλοι παρακολουθούμε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας, απειλών, και όλων των «ωραίων» που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας, μια …. «σκηνή», που ανήκει στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ θέατρο της γης.
Διαγγέλματα, λόγια μεγάλα και παχιά από ΟΛΕΣ τις πλευρές, ετοιμασίες για εκλογές (φτου κακά), γιατί ο εξαποδώ έχει πολλά ποδάρια, και φυσικά, το ΖΟΡΙ ΟΛΩΝ όσων υποτίθεται πως κυβερνούν, είναι μη χάσουν την ρημάδα τη καρέκλα, η όπως θα έλεγε κάποιος πιο παλιά, την «κουτάλα».
Μέσα σε όλα αυτά, στον όλο παραλογισμό που επικρατεί, έρχεται

Πρωτοσέλιδα ... τρομοκρατίας και σκοταδισμού...

Δύο πρωτοσέλιδα των ημερών: Της "δημοκρατικής" (!!!) εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" και της ακροδεξιάς "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ".
Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο ανήκει σε ποια;

Τη Δευτέρα...


ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΕΒΕΝΙΚΙΩΝ Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής

Ανοιχτή πρόσκληση δωρεάς ή δανεισμού αντικειμένων για την ίδρυση του Mουσείου.
To τοπικό συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής, αποφάσισε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2014, την ίδρυση Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου . Η Επιτροπή Ίδρυσης και λειτουργίας του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ρεβενικίων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους Δημότες και τις Δημότισσες, για την προσπάθεια αναζήτησης, εξεύρεσης και συλλογής πάσης φύσεως υλικού σε είδη και αντικείμενα, τα οποία έχουν σχέση με τις κατηγορίες που αναφέρονται στη συνέχεια. Στόχος και

Πολύγυρος - Γιορτή Αγοράς 2014