Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Έλα τώρα που δεν καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα...

...το δείχνει η φωτογραφία!!!

Από την ομιλία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤOΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 96ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Φίλες και φίλοι
Συντρόφισσες και σύντροφοι
Στη μελέτη αυτής της 100χρονης ιστορίας, που είναι η ίδια η ιστορία του λαού μας, χρειάζεται να σκύψει κανείς.
Ιδιαίτερα σήμερα, που κάνουν παρέλαση παλιοί και νέοι «σωτήρες», που πάνε και έρχονται τα δήθεν «εθνικά συμφέροντα», οι «εθνικές υποθέσεις» και οι θυσίες πια δεν αφορούν στο τι ο καθένας εθελοντικά καταθέτει και για ποιο σκοπό, αλλά στο τι «από τα πάνω» του επιβάλλεται. 

Όση δύναμη και να διαθέσεις για να τους βρίσεις δεν το χορταίνεις!!!

«Δώρο» 150.000 ευρώ στο Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής για τα Χριστούγεννα
Συνολικά 150.000 ευρώ θα μοιράσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, τις βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν αλλά και άλλες δράσεις που ανάγονται στον κοινωνικό ρόλο του Συλλόγου.

Θα ψάχνουν για 20 ακόμα


Πιστωτικό γεγονός

Στημένη φάκα

"Αχαίνιο" στον Πολύγυρο - 20 Δεκεμβρίου


Ως 23 Δεκέμβρη ενστάσεις για βιολογικά στη Χαλκιδική

Στους 45 οι δικαιούχοι με συνολικό ποσό πληρωμής 87.897,22 ευρώ για τα βιολογικά στη Χαλκιδική.
Με την ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χαλκιδικής ενημερώνει τους αγρότες ότι έχουν εκδοθεί η Μηχανογραφική Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012 και η Κατάσταση Απορριπτόμενων-Δεσμευμένων της Πρόσκλησης 080294/17.11.2011 της Δράσης 1.1 Βιολογική Γεωργία-Παράταση και έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας στον 2ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον.

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τις μειώσεις στις επιδοτήσεις ΜΜΕ και ανέργων, μέσω ΕΣΠΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κ. Σκρέκα, με θέμα «Μείωση προϋπολογισμού για χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανέργων για δημιουργία νέων επιχειρήσεων, μέσω ΕΣΠΑ», κατέθεσαν 24 Βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο Ευθύμης Καρανάσιος.
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές αναφέρονται στην περικοπή σημαντικών πόρων του ΕΣΠΑ, για επιδοτήσεις της επιχειρηματικότητας των ανέργων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ιγγλέζη: Νέο ξεπούλημα “φιλέτου” στη Χαλκιδική από το ΤΑΙΠΕΔ

Σε αγώνα δρόμου για το ξεπούλημα  της Χαλκιδικής επιδίδεται το ΤΑΙΠΕΔ τον τελευταίο χρόνο.
Περιοχές φιλέτα, ακτές ,δάση και αρχαιολογικοί χώροι πωλούνται  όσο όσο ,θυσία στο βωμό των θυμάτων της κρίσης των μνημονίων.
Ο λόγος αυτή τη φορά για το ακίνητο με την ονομασία “Ακτή και Κάμπινγκ Ποσειδίου Καλάνδρας”, τριακοσίων  περίπου στρεμμάτων, στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Ήδη το ΤΑΙΠΕΔ διαλαλεί την “πραμάτεια του”στον διεθνή τύπο , δίνοντας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επισκεψιμότητας  και   με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς την 20η
 Μαρτίου 2015.
Συνοπτικά οι υφιστάμενες δεσμεύσεις εντός του ακινήτου

Συνάντηση Επιχειρηματικότητας Eurodesk

Υπάρχουν ευκαιρίες σε καιρό κρίσης!!!
Αυτό ήταν το μήνυμα που δόθηκε από όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών την Τετάρτη το απόγευμα με θέμα “Κρίση; ευκαιρία για δημιουργία”.
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας κ.Μανώλης Καρράς αναφέρθηκε σε όλες τις υποδομές που κάνουν μία πόλη ελκυστική για τους επιχειρηματίες. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιώργος Γκιλής αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει το

Αναβολή ποδοσφαιρικού αγώνα

Ο προγραμματισμένος για σήμερα, 17-12-2014, ποδοσφαιρικός αγώνας, της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής, μεταξύ της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου και του ΑΕΤΟΥ Φούρκας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για τις 24 Δεκεμβρίου 2014
Η αναβολή του αγώνα γίνεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ορμύλια