Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα...


Η σημερινή ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα

ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ...

...Και την πληρώνουν τα βατράχια, όπου «βουβάλια», είναι κάποιοι «γραβατωμένοι», όχι πολλοί, καμιά τρακοσαριά, και «βατράχια», ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι υπόλοιποι, που μας τσαλαπατούν καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους, και το ευχαριστιούνται, όπως ευχαριστιέται ένα πιτσιρίκι το γλυκό που θα του δώσεις.
Μαζί με αυτούς, το ευχαριστιούνται και τα τσιράκια τους, των οποίων αποστολή είναι να μας αποπροσανατολίζουν και να περνούν τις «γραμμές» που τραβούν τα κόμματα πάνω σο τομάρι μας.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, μα κάθε μέρα, βλέπουμε νέες «δημοσκοπήσεις»,

Επιστολή - κάλεσμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Προς όλες τις αντικαπιταλιστικές-αντιϊμπεριαλιστικές - αντιΕΕ - αντισυστημικές οργανώσεις και αγωνιστές της ριζοσπαστικής και επαναστατικής αριστεράς

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Εκ μέρους τους Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή σάς καλεί σε συνάντηση αντιπροσωπειών με θέμα την αναβαθμισμένη κοινή δράση, την πολιτική συνεργασία και συσπείρωση των αντικαπιταλιστικών, αντιιμπεριαλιστικών, αντιΕΕ, αντισυστημικών δυνάμεων και αγωνιστών που συνεχίζουν να διαχωρίζονται έμπρακτα από την πολιτική-κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, από την αδιέξοδη γραμμή του ΚΚΕ και που αναζητούν μια άλλη Αριστερά.

Ερώτηση στη Βουλή για τις προϋποθέσεις σφράγισης καταστημάτων

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο κ. Ευθύμης Καρανάσιος, βουλευτής Χαλκιδικής, κατέθεσαν Ερώτηση σχετικά με τις προϋποθέσεις σφράγισης κέντρων διασκέδασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι βουλευτές, ζητούν τη νομοθετική παρέμβαση των Υπουργών: Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών ώστε να μην καθίσταται εκτελεστή η σχετική απόφαση σφράγισης του κέντρου και του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος από το οικείο αστυνομικό τμήμα αν δεν έχει προηγηθεί τόσο η έκδοση της κυρίας πράξης σφράγισης από τον αρμόδιο Δήμο όσο και η σχετική κρίση από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο.
Ολόκληρη η Ερώτηση:

Κυριακάτικη προπαγάνδα: Το Μαξίμου σε ρόλο αρχισυντάκτη

Τρεις ημέρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα μιντιακά κέντρα μοιάζουν απόλυτα συντονισμένα στην κυβερνητική τακτική της ακραίας κινδυνολογίας και της απόπειρας δημιουργίας «κλίματος» περί «κλεισίματος της ψαλίδας» και «πιθανότητας να βρεθούν οι 180»
Μέσα στο κλίμα που διαμόρφωσαν οι εμπρηστικές δηλώσεις Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ καθώς και τα εχθρικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα ορισμένων διεθνών ΜΜΕ, οι κυριακάτικες εφημερίδες δείχνουν πλήρως εναρμονισμένες στην προώθηση της κυβερνητικής προπαγάνδας. Ετσι, αφενός «βρίσκουν» ότι «κλείνει η ψαλίδα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, αφετέρου «βρίσκουν» 180 βουλευτές για να ψηφιστεί η συνέχεια του μνημονίου.

Ούτε κι ο Χριστός το θέλει...

Φεύγουν τα παιδιά...


Σε πιστεύουμε...

...μην κάνει κανείς το λάθος και σου "σφυρίξει" για καρέκλα!