Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Πολύγυρος: Ομάδα δημιουργικής έκφρασης για παιδιά:Χριστουγεννιάτικες ιστορίες


ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ

Όλοι μας είδαμε αυτές τις μέρες από τα διάφορα δελτία ειδήσεων εικόνες καταστροφής, που μας έκαναν να σταυροκοπιόμαστε με τις ζημιές που έπαθαν συνάνθρωποι μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Παρόμοιες εικόνες βέβαια έχουμε δει πάρα πολλές φορές, και οι περισσότεροι σκέφτονται «ευτυχώς που είναι μακριά από εμάς», μόνο που το «μακριά», είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε.
Διάβασα μια από τις τελευταίες ειδήσεις,

Συντονιστικό Ιερισσού για Παπαγεωργίου & Αγγελόγλου: "Τέτοιες συμπεριφορές και αναφορές ...γεννούν πολλά ερωτήματα..."

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων

Η δραστηριοποίηση των πολιτών και η ελεύθερη συμμετοχή τους σε συλλόγους και φορείς του τόπου αποτελεί έκφραση δημοκρατίας, αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα όλων, και υποχρέωσή μας προς τον τόπο που ζούμε.
Μέλη του Συντονιστικού Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου είναι όλοι οι πολίτες, οι οποίοι μεταξύ τους καταθέτουν σκέψεις και

Η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική

Συνεχείς ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Παράταξη στην Κεντρική Μακεδονία. Μπορεί οι «παπανδρεϊκοί» να οργανώνονται, το ίδιο όμως γίνεται κι από την… απέναντι όχθη. Σειρά μετά τη Θεσσαλονίκη έχει η Χαλκιδική. 
Ο εκπρόσωπος των «Νέων Μεταρρυθμιστών», Απόστολος Πάνας, που είναι και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης οργανώνει για την επόμενη Παρασκευή εκδήλωση στα Νέα Μουδανιά. Εκτός από τον ίδιο ομιλητές θα είναι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κυριάκος Πιερρακάκης, αλλά και ο πρώην υπουργός και μέλος επίσης της Εθνικής Επιτροπής Συνεδρίου, Γιώργος Πασχαλίδης.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» (06/12) 
*Κύριε Λαφαζάνη εκπροσωπείτε την πιο αριστερή τάση του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να σας ρωτήσω ευθέως για κάτι που είναι απορία πολύ κόσμου: Επιδιώκετε να ανατρέψετε το αστικό καθεστώς;
Εκείνο που επιδιώκουμε να ανατρέψουμε , κυρία Ζορμπά, και δυστυχώς αυτό ενοχλεί βαθύτατα το αστικό σύστημα της χώρας μας, είναι το τροϊκανό – μνημονιακό νεοαποικιακό καθεστώς, που έχει επιβληθεί εδώ και χρόνια στον τόπο μας και έχει τη συναίνεση του συνόλου σχεδόν των αστικών δυνάμεων. Και αυτήν την ανατροπή την ορίζουμε από τη σκοπιά ριζοσπαστικών προοδευτικών και δημοκρατικών μετασχηματισμών στην πατρίδα μας που θα έχουν σοσιαλιστικό ορίζοντα.

"Ζήτω η επανάσταση..."