Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Εδώ είμαστε. Όταν ακούω να μιλούν οι πολιτικοί, και συγκεκριμένα οι της «κυβέρνησης» για «στόχους» και καλά για να βγούμε (λέει) από την κρίση, για …. «μνημόνια» που τα … σκίζουν (σιγά μη σκίσετε κι κανένα καλτσόν), και άλλες μπούρδες που ούτε οι ίδιοι τις πιστεύουν, σκέφτομαι πως έτσι και δω κανέναν από δαύτους μπροστά μου, θα τον πνίξω.
ΜΠΟΡΕΙ να βάζουν «στόχους», μόνο που όπως φαίνεται είναι κομματάκι «αλλήθωροι» και δεν πετυχαίνει το «σημάδι» τους.
Βαράνε σα να λέμε δηλαδή, στο «γάμο του καραγκιόζη».
Και ενώ μας έχουν φλομώσει με λόγια παχιά, ενώ το παίζουν «λιοντάρια» που έχουν τις λύσεις στα χεριά τους, και ΔΕΝ

Σαν σήμερα...

Λαϊκή Συνέλευση Μεγάλης Παναγίας: "...ελλιπής, ασαφής και διφορούμενη η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Αριστοτέλη, ...δεν καλύπτει τις θέσεις του κινήματος ενάντια στα μεταλλεία..."

H Λαϊκή Συνέλευση Μεγάλης Παναγίας αφού έλαβε γνώση για τις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τη μεταλλευτική δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός, θεωρεί υποχρέωσή της να δηλώσει ότι η απόφαση της 20/11/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη σχετικά με την παραπάνω δραστηριότητα στη Β.Α. Χαλκιδική είναι ελλιπής, ασαφής και διφορούμενη και οπωσδήποτε δεν καλύπτει τις θέσεις ούτε και τις ανάγκες του κινήματος ενάντια στα μεταλλεία για τους παρακάτω λόγους:

"Δωδώνη" στον Πολύγυρο

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στο Δήμο Αριστοτέλη

Αναδιοργάνωση Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου και συγκέντρωση ρουχισμού και διάθεσή τους για τους απόρους του Δήμου μέσω Ι. Μητρόπολης Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου.
Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των δομημένων κοινοτήτων και αποτελεί έμπρακτο δείγμα αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο, την κοινωνία γενικότερα αλλά και για το περιβάλλον. Στις μέρες μας οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων κοινωνιών, που συνεπικουρούν ανιδιοτελώς στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ανάδειξης του ανθρωπισμού.

Συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Αν.Υπουργό Οικονομικών Χ.Σταϊκούρα

Αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, τους ΑντιπροέδρουςΔ. Καφαντάρη και Γ. Καραγιάννη, τον Γ.Γ. Γ. Μουράτογλου , τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Α. Καστρινό , τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Α. Κοιμήση, Δ. Μπίρμπα και Γ. Ιωακειμίδη, καθώς και τον Δήμαρχο Σιθωνίας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ιωάννη Τζίτζιο συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα.

Επικινδυνότητα διατηρητέου και γραφειοκρατικό αδιέξοδο

Του Γιάννη Λελεγιάννη
Εφιάλτης έχει καταντήσει για έναν 86χρονο, συνταξιούχο του ΟΓΑ, το παλιό ερειπωμένο σπίτι με πεσμένη τη μισή σκεπή, ηλικίας 159 χρόνων στην Ορμύλια που έχει στην κατοχή του.
Το κτίσμα έχει κριθεί διατηρητέο από την 4η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων αλλά ο ιδιοκτήτης του, λόγω της ετοιμόρροπης κατάστασής του έχει προβεί σε ενέργειες με σειρά εγγράφων του προς το Υπουργείο Πολιτισμού, την 4η Εφορεία Νεωτέρων

H Guardian κατονομάζει τον Μαρινάκη στις διώξεις για τους στημένους αγώνες

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη κατονομάζει ως έναν από στους 16 κατηγορούμενους για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο η βρετανική εφημερίδα Guardian σε ρεπορτάζ της, επικαλούμενη αστυνομική πηγή. 
Η Guardian αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του κ. Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός, κατέκτησε 16 από τα τελευταία 18 πρωταθλήματα.