Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Μίχος στο Στρατώνι: Όλοι μαζί, με διάλογο, μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για την περιοχή

Stoa bar στον Πολύγυρο


TIVERIOUS στον Πολύγυρο


6 χρόνια μετά... Να δυναμώσουμε τους αγώνες για την υπεράσπιση των δημοκρατικών μας ελευθερίων!

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2008. Ένας μαθητής νεκρός από όπλο αστυνομικού.
Μία δολοφονία όχι τυχαία, αλλά καθαρά προϊόν της συστημικής πολιτικής.
Μία δολοφονία που αντανακλά όλη την ασχήμια του σάπιου, μέχρι το κόκκαλο, καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος.
Μία δολοφονία που σηματοδότησε την περαιτέρω φασιστικοποίηση της ζωής μας.

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" & Α.Σ. "ΑΣΤΗΡ 1957"


Συνέντευξη Δημήτρη Κουτσούμπα στο ΒΗΜΑ FM

Να ξεκινήσουμε λίγο με τρέχοντα. Τι εκτίμηση κάνετε εσείς τώρα, θα υπάρξει συμφωνία με την τρόικα ή υπάρχει και ενδεχόμενο να τα σπάσουνε;
«Τα email πάνε κι έρχονται, αν θα συμφωνήσουν τελικά ή όχι δεν το ξέρουμε, βέβαια δεν είναι μακριά Παρίσι, Αθήνα, Βρυξέλλες. Φαίνεται ότι τα έχουν καταρχήν βρει όσον αφορά τα ζητήματα του ασφαλιστικού, τα μέτρα που πλήττουν το ασφαλιστικό σύστημα και συζητούν περισσότερο το δημοσιονομικό κενό απ’ ό,τι φαίνεται. Όσα ξέρετε - ξέρουμε δηλαδή, σε τελευταία ανάλυση. Βέβαια ένα ζήτημα εδώ είναι ότι η στάση της τρόικα, που φαίνεται ορισμένες φορές αντιφατική ή “ξινή” κλπ, θα πρέπει να τη

Πόσους τουρίστες χάνει η Χαλκιδική από την αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία

Καταστροφικό για τον τουρισμό χαρακτηρίζει το μέτρο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος. Δεν δέχονται τις αυξήσεις τα μεγάλα τουριστικά γραφεία
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες ημέρες οι ξενοδόχοι, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2015, εάν εφαρμοστεί το μέτρο που προωθεί η κυβέρνηση για διπλασιασμό τουΦΠΑ στα ξενοδοχεία, στο 13%, από 6,5% που είναι σήμερα.

Ο καθένας με τη σειρά του...


Στολισμός της πόλης των Νέων Μουδανιών με εθελοντική προσφορά

Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, και κατά τις απογευματινές ώρες, γυναίκες από τα Νέα Μουδανιά καθώς και από τις γύρω περιοχές συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας και με δημιουργική διάθεση, κέφι και φαντασία ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Στη συνέχεια αφού ξεχύθηκαν στο κέντρο των Μουδανιών στόλισαν την κεντρική πλατεία όπως και τον οδό Τζαβούρα δίνοντας μια χαρούμενη και χριστουγεννιάτικη νότα στο κέντρο της πόλης.

Δεκέμβριος, μήνας εθελοντισμού για το Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εθελοντισμού αποφάσισε να κηρύξει όλο το Δεκέμβριο, ΄΄μήνα του εθελοντισμού΄΄. Για το Δήμο Ν Προποντίδας κάθε μέρα του έτους είναι μέρα εθελοντικής προσφοράς και δράσης σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 οι δράσεις μας θα αφορούν την έδρα του Δήμου τα Ν. Μουδανιά, με παρεμβάσεις σε δύο χώρους στο πάρκο του εμπορικού κέντρου του ΚΤΕΛ και στο πάρκο απέναντι από την είσοδο του δημοτικού ανοιχτού γυμναστηρίου.
Επίσης θα γίνει το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του μουσείου αλιευτικών σκαφών και εργαλείων.

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 7

Εδώ είμαστε πάλι, με μια «Παρένθεση» στις συνέχειες των δημοσιευμάτων που έχουν να κάνουν με την «πάταξη της διαφθοράς (κατά τα άλλα) στην υγεία». Σήμερα δεν θα δημοσιεύσω απόσπασμα από καταγγελία, που έχω πάρα πολλές στη διάθεση μου με σφραγίδες, υπογραφές, κλπ.
Σήμερα θα κάνουμε μια παρένθεση που έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την…. «πάταξη», και την υγεία, μια παρένθεση που φωτογραφίζει το ΧΑΛΙ στο οποίο έφεραν ΟΛΟΙ οι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ την υγεία, που μόνο κάτι τέτοιο πλέον δε διαθέτουμε στη χώρα μας.
Πάμε να δούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, από εκείνες που τα «ΜΜΕ» τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, και κάτι παραπάνω!

Το κορυφαίο έργο «Λυσιστράτη» (βασισμένο στην κωμωδία του Αριστοφάνη), στην Αρναία


Οι Δικηγόροι της Χαλκιδικής ψήφισαν...

...στο δημοψήφισμα, 2 & 3 Δεκεμβρίου, με συντριπτική πλειοψηφία ΚΑΤΑ του Σχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ΥΠΕΡ της αποχής Διαρκείας.