Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Χαλκιδικής (25-11-2014)

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής διεξήχθησαν σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2014, στον Πολύγυρο.

Με αυξημένα ποσοστά στα αποτελέσματα η Αγωνιστική Παρέμβαση (+6,4%) και η Ανασυγκρότηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος (+1,0%), αντίθετα μειώθηκαν τα ποσοστά του ΠΑΜΕ (-2,2%) , της ΔΑΚΕ (-1,5%) και της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑ (-3,7%).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Εδώ είμαστε και πάλι!
Ίσως με την καθυστέρηση μου αυτή, κάποιοι να νόμιζαν πως θα σταματούσα τη δημοσίευση των συνεχειών από το «θρίλερ πάταξη της διαφθοράς στην υγεία», αλλά δυστυχώς, τους πληροφορώ πως ατύχησαν.
ΗΔΗ υπάρχουν αντιδράσεις για τα προηγούμενα πέντε μέρη της ιστορίας μας, μόνο που θα επαναλάβω, πως τα στοιχεία, τα αποσπάσματα καταγγελιών και αναφορών κ.λ.π, είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ με σφραγίδες, υπογραφές, πρωτόκολλα, και όλα αυτά τα «κέρατα» τα γραφειοκρατικά που πρέπει να φέρουν.

Γιάννης Δριβελέγκας για την κατασκευή φράγματος στη θέση "Πλατάνια" της Τρίγλιας

Στον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων κ. Ιατρίδη Δημ. ανέλυσα την αναγκαιότητα κατασκευής φράγματος στη Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου του Δήμου Νέας Προποντίδας, κ. Καρρά Εμμανουήλ, για την υποστήριξη και προώθηση του αιτήματος εξασφάλισης χρηματοδότησης για το έργο «Κατασκευή Φράγματος και ταμιευτήρα, αγωγού μεταφοράς νερού από τον ταμιευτήρα σε υφιστάμενη δεξαμενή και αρδευτικού δικτύου στη θέση "Πλατάνι" της Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας».

Προσμονή...

Πρόσκληση του Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής «Ν.Καζαντζάκης», σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού του καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 29.11.2014 ημέρα Σάββατο και από τις 11.00 π.μ έως στις 14.00 στο Δημαρχείο Πολυγύρου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με θέματα:

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν. Ο Δήμος Ν.Προποντίδας προσπαθώντας να ζωντανέψει το κέντρο των πόλεων του Δήμου και να δημιουργήσει εορταστικό κλίμα, προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για όλο το Δεκέμβριο σε όλο το Δήμο. Σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Εκ των προτέρων ευχαριστούμε θερμά τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εκδηλώσεις αυτές.
Οι άγιες μέρες που έρχονται, ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι του κάθε δημότη μας.
Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς

Play69 στον Πολύγυρο - Βραδιά Παραδοσιακού Κρητικού Ρακόμελου


Η Δημοτική Αρχή Δήμου Αριστοτέλη και οι "antigold" του Δήμου

"Μια εικόνα χίλιες λέξεις!"
Η εικόνα παρμένη από ΕΔΩ
Είχαμε γράψει πριν 1 μήνα περίπου στην ανάρτησή μας "Μία υπόδειξη, ένα υπονοούμενο και το υστερόγραφο!" ότι στο Δήμο Αριστοτέλη οι antigold δυνάμεις "θα οδηγηθούν σε πλήρη ρήξη σε σύντομο χρονικό διάστημα...".
Δεν είμαστε τότε εκτός πραγματικότητας, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!
Αν ανατρέξει κανείς στις αναρτήσεις σε συγκεκριμένα ιστολόγια ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ κι ΕΔΩ θα διαπιστώσει ότι η ρήξη υπάρχει ήδη ... προβλέποντας, παραπέρα, ότι αυτή είναι οριστική και δεν υπάρχει ...επιστροφή!

...χωρίς τσέπες!


Η fabulous Θεοδώρα Τζάκρη υποστηρίζει ότι …ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ! Επόμενη μεταγραφή ο Πίου;

Και επισήμως πλέον η Θεοδώρα Τζάκρη συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα στη Βουλή η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να επισημοποιήσουν τον γάμο. 
Η βουλευτής μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής: «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. 

12 χρόνια CORSO στον Πολύγυρο