Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Διαπρέπει στο Παρίσι η Πολυγυρινή Κατερίνα Βλάχου

Στα πλαίσια του ελληνικού φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο κέντρο Ινδικού χορού στο Παρίσι με τίτλο "Ενα φθινόπωρο στην Ελλάδα", η Πολυγυρινή Καλλιτέχνης Κατερίνα Βλάχου, που δραστηριοποιείται στη Γαλλία, θα δώσει δύο (2) παραστάσεις στις 4 και 5 του Δεκέμβρη.
Θα ερμηνεύσει αυθεντικές συνθέσεις, αλλά και τραγούδια από τον τόπο που αγαπάει, που λαχταράει: τον Πολύγυρο, την Χαλκιδική, την Ελλάδα.
-Καλή επιτυχία, Κατερίνα!

Ανακοίνωση της Ο.Κ.Δ.Ε. για τη Γενική Απεργία στις 27/11

Οι τεράστιες διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου στις 17/11 έδωσαν ένα σαφές μήνυμα στη χούντα συγκυβέρνησης ΝΔ–ΠΑΣΟΚ πώς οι μέρες της είναι μετρημένες. Εργαζόμενοι και νεολαία αψήφησαν τα κατασταλτικά μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην νεολαία (κλείσιμο ΑΕΙ από τα ΜΑΤ, ξυλοδαρμοί, απειλές Φορτσάκη) αψήφησαν την τρομοκρατία και την αστυνομοκρατία διαδηλώνοντας μαζικά στους δρόμους.

Όλοι ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, στο f/b


"Δάκρυσε" και το βουνό από τα δακρυγόνα...


Διαμαρτυρία στις Σκουριές: Ένας αγώνας πνιγμένος στο δίκιο δεν πνίγεται στα χημικά

Σήμερα, περισσότεροι από 1500 άνθρωποι, για άλλη μια φορά, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στον Κάκαβο. Πριν καν προλάβουν να φτάσουν έξω από το εργοστάσιο στις Σκουριές, 17 διμοιρίες ξεκίνησαν το έργο της απώθησης, με υπέρμετρη χρήση χημικών προς ανθρώπους όλων των ηλικιών.
Οι επιθέσεις της αστυνομίας συνεχίστηκαν με ευθείες βολές (με όπλα εκτόξευσης χημικών) προς τον κόσμο και υπήρξε ένας τουλάχιστον τραυματισμός διαδηλωτή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Χαλκιδικής συμμετέχει στην Πανεργατική Απεργία στις 27 Νοέμβρη

Ούτε υποταγή, ούτε αυταπάτες. Όλοι στο δρόμο του αγώνα για το δίκιο του εργάτη, για το δίκιο του λαού.
Συμμετέχουμε στην Πανεργατική Απεργία στις 27 Νοέμβρη γιατί δεν δεχόμαστε να γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι.
Εμείς δεν ζούμε με 400ευρώ.
Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν, οι καπιταλιστές, οι μεγαλοεργολάβοι.
Δεν συναινούμε στην κοροϊδία που μας πάει στον πάτο. Παλεύουμε για να έρθουν τα πάνω κάτω.
Καλούμε τις δυνάμεις του λαϊκού κινήματος να βρεθούν σε θέση ετοιμότητας, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για να τα βγάλουμε πέρα στο διαρκή πόλεμο που μας έχουν κηρύξει η πλουτοκρατία, οι κυβερνήσεις της και οι κάθε λογής μηχανισμοί που είναι στην υπηρεσία της .

11,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε ΕΔΩ

Βροχή τα δακρυγόνα στις Σκουριές

Απεργία στις 27 Νοέμβρη: Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ,
ΣΤON ΠΟΛΥΓΥΡΟ μπροστά σο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στις 10:00 πμ
Μην ανέχεσαι το μικρότερο κακό γιατί φέρνει στο προσκήνιο νέα επίθεση!
Μη μειώνεις τις απαιτήσεις σου!
Εργαζόμενε-η, άνεργε-η,
Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας!
Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Δε μπορεί κάθε μέρα να βασανίζεται, για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Η ανάπτυξη που επικαλούνται και επιδιώκουν θα φέρει σίγουρα νέα κέρδη για τους λίγους και για τους πολλούς θα συνεχίζεται η ανέχεια, η ζωή με ψίχουλα. Oκρατικός προϋπολογισμός για το 2015 κινείται σε αυτό το πλαίσιο, ανακατανέμει ψίχουλα κόβοντας σημαντικά κονδύλια για την

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 5

Εδώ είμαστε και πάλι, χωρίς τις «περιλήψεις» των προηγούμενων «επεισοδίων» όπως κάνουν στην …. Τι – βι! Σε κάποια άλλη χώρα, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι σενάριο για αστυνομική σειρά, αλλά εδώ είναι η τρομακτική (όπως μου είπαν άτομα που διάβασαν τα μέχρι τώρα αποσπάσματα από τον κακό χαμό που γίνεται στην υγεία, γιατί για αυτή μιλάμε πάντα).
Το «σενάριο» για το θρίλερ της υγείας, γράφεται τελικά από ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, και αυτοί «χορεύουν» χιλιάδες ανθρώπους στο χορό τους, το χορό των ανθρωποφάγων.