Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Διακοπή ρεύματος σε Παλαιόχωρα, Ριζά, Γεροπλάτανο

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων της ΔΕΗ από τις 9.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. στην Παλαιόχωρα, τα Ριζά και το Γεροπλάτανο.

ΤΑΙΠΕΔ: Παραχωρούνται 915 στρέμματα στη Χαλκιδική για γκολφ

Σε διαγωνισμό για την παραχώρηση έκτασης 915 στρεμμάτων στην περιοχή Σάνη, στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, προκειμένου να δημιουργηθεί γήπεδο γκολφ και τουριστικό-παραθεριστικό συγκρότημα προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.
Πρόκειται για έκταση του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήµατος Κασσάνδρας που απέχει περίπου 90 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 75 χλμ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», εύκολα προσβάσιμο οδικώς, η οποία έχει περάσει ήδη στον έλεγχο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Σύμφωνα με την Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς που δημοσιοποιήθηκε, το ακίνητο είναι κατάλληλο για δημιουργία γηπέδου golf 18 οπών διεθνών προδιαγραφών, με συμπληρωματικούς χώρους

Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου - Ονομαστική πρόσκληση σε επώνυμους για συμμετοχή στην Πορεία στις Σκουριές

Κυρίες και κύριοι,

στις 23 Νοεμβρίου 2014 είναι η Πορεία στις Σκουριές, με σύνθημα “Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιός;”
Σας καλούμε επίσημα να είστε εκεί μαζί μας πάνω στο βουνό.
Δίπλα σε μας που δεν ψάχνουμε κάποιον άλλο να μεταφέρουμε την ευθύνη, αλλά κάποιον να ανεβούμε ΜΑΖΙ στο βουνό. Μαζί στον Κάκαβο που θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Μαζί, στις Σκουριές. 
Εκεί θα βρείτε όλους εμάς που συνεχίζουμε ακόμη και κάτω από την πίεση της πολιτικής πραγματικότητας, να αγωνιζόμαστε, να επιθυμούμε και να διεκδικούμε την σωτηρία του τόπου μας, την αλλαγή, και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε δέσμευση αορίστου χρόνου. 
Μαζί μας, δίπλα μας…

Συνάντηση για τη δημιουργία χορωδιών στην Παλαιόχωρα

Το Πολιτιστικό - Αθλητικό - Μορφωτικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου "Αριστοτέλης" με σκοπό τη δημιουργία χορωδιών στις δημοτικές ενότητες οργάνωσε χθες Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, στις 7.30 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα της Παλαιόχωρας την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη συμμετοχή ενδιαφερόμενων μελών, παιδιών και γονέων.
Επιδίωξη αποτελεί η δημιουργία μικτής και παιδικής χορωδίας στην Παλαιόχωρα.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

Εκεί που διάβαζα διάφορες ειδήσεις, έπεσε το μάτι μου σε μια με «πομπώδη τίτλο» που με εξόργισε, και θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.
Έγραψα πολλές φορές εκφράζοντας την άποψη μου, και αξιοποιώντας καταγγελίες  για τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζοντα στο χώρο της υγείας, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα τόσο το να ζημιώνουν τα διάφορα «ταμεία» όσο και οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι, που έτσι όπως καταντήσαμε, μόνο κάτι τέτοιο δε μπορούν πλέον να ισχυριστούν ότι είναι.
Διαβάζω λοιπόν τον τίτλο του άρθρου «Μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της Υγείας, ανακοίνωσε ο υπ. Υγείας,

Θεσσαλονίκη - Εγκαίνια Έκθεσης ανάγλυφων έργων


Welcome to greece


(...και η πλιατσικολόγηση περιπτέρου από άνδρες των ΜΑΤ)

Γαλάτιστα - Γ΄ ΙΓΝΑΤΕΙΑ 2014

Δείτε και το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σ.Α. Στρατωνίου: Αλλαγή προπονητή, αναλαμβάνει ο Σωτ. Νικολαΐδης

 
O Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την από κοινού απόφαση για τη
λύση της συνεργασίας με το προπονητή Δημήτρη Μύθου μετά από 6,5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (2009) και ενός Κυπέλλου Χαλκιδικής (2008), ενώ με συνολικό ρεκόρ 106 νικών και 75 ηττών έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της σύντομης ιστορίας του συλλόγου ως ο μακροβιότερος και πιο επιτυχημένος προπονητής της. 
Ο Δημήτρης όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκτός από προπονητής, ένας εργάτης της ομάδας και την απεριόριστη αγάπη του σε αυτή την έδειξε με τη δύσκολη απόφαση που πήρε, αφού σίγουρα δεν είναι ο