Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Digea - Tο κέντρο εκπομπής Πολυγύρου, μάλλον, δεν θα είναι έτοιμο την Παρασκευή, 21/11

Στη ...φυλακή κόλλησε το switch off της Χαλκιδικής!
Δύσκολο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου το switch off των καναλιών της Digea στη Χαλκιδική. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας το συνεργείο που είχε αναλάβει να στήσει τον αναγκαίο πομπό βρέθηκε χθες το βράδυ στη φυλακή!
Για να πάρουμε με τη σειρά. Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το θέμα της παραχώρησης χώρου στη Digea για να στήσει τον πομπό της προκειμένου να γίνει το switch off της 21ης Νοεμβρίου συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο μόλις στις 10 Νοεμβρίου, έντεκα δηλαδή μέρες πριν. Η Digea είχε ζητήσει την παραχώρηση 15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του αθλητικού ποδοσφαιρικού σωματείου «Μ.Γ.Σ. ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ»

Σύσσωμο το Δ.Σ. , οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ΑΚΑΝΘΟΥ ΙΕΡΙΣΣΟΥ:
Απαλλαγμένοι πλέον από το τεράστιο ψυχολογικό φορτίο της διοργάνωσης ενός ακόμη τοπικού ντέρμπι
Ανακουφισμένοι από το βάρος και την ευθύνη διεξαγωγής  ενός αγώνα υπό συνθήκες πόλωσης και έντονης ψυχολογικής φόρτισης, συνθήκες  που δυστυχώς ανεύθυνα και εντελώς άστοχα δημιουργήθηκαν εξαιτίας τραγικών αποφάσεων τρίτων και μάλιστα ερήμην μας!
Περήφανοι  που κατορθώσαμε να φέρουμε σε πέρας  την ομαλή  διεξαγωγή του αγώνα «ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ-ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ» και μάλιστα εκτός έδρας και υπό το βάρος των γεγονότων που έλαβαν  χώρα τις ημέρες που προηγήθηκαν ,δυναμίτιζοντας αναίτια το

Δήλωση της Κατερίνας Ιγγλέζη και Δέσποινας Χαραλαμπίδου

Θα ακούγονταν αστείες, αν δεν ήταν τόσο προκλητικές, οι ανακοινώσεις για τα Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδας που απονέμει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών (ΣΒΒΕ) και η εφημερίδα «Η Καθημερινή». Ο ΣΒΒΕ αποφάσισε να αποδώσει φέτος έπαινο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. (Ρεσπέντζα: σχετικά βλέπε ΕΔΩ) Η βράβευση της Ελληνικός Χρυσός τεκμηριώθηκε με βάση τις – κατά δήλωση της εταιρείας – βασικές αρχές και τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Σύμφωνα με αυτές η Ελληνικός Χρυσός εφαρμόζει

Βραβεία σε μεταποιητικές επιχειρήσεις Β. Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο «The Met Hotel», η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».
Πρόκειται για πρωτοβουλία-θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε εφέτος με την «Καθημερινή», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Τα βραβεία και τους επαίνους έλαβαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Ο Δήμος Κασσάνδρας στην έκθεση τουρισμού PILOXENIA 2014

Δυναμικό παρόν στην έκθεση τουρισμού PILOXENIA 2014 στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Δήμος Κασσάνδρας. Με επιτυχία παρουσιάστηκε το έντυπο τουριστικής προβολής του Δήμου το οποίο στις 40 σελίδες του περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για όλα τα χωριά του Δήμου Κασσάνδρας, καθώς και προτάσεις εναλλακτικού τουρισμού. Από το stand του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Χαλκιδικής πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες που προμηθεύτηκαν το έντυπο. Οι εκπρόσωποι του Γραφείου Τουριστικής Προβολής ήταν εκεί για να ενημερώσουν το κοινό άλλα και να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Κασσάνδρας.
Η υπεύθυνη τουριστικής προβολής Δήμου Κασσάνδρας και

Γ΄ Εθνική, Απόλλων Αρναίας - Δόξα Δράμας 1-3

23/11/2014 - Πορεία στις Σκουριές

Αν όχι τώρα, πότε;
Τα νερά μας χάνονται κάθε λεπτό που η Eldorado καταστρέφει το βουνό. Το δάσος καταστρέφεται με κάθε δέντρο που κόβεται, κάθε δρόμο που ανοίγεται. Το ρέμα του Καρατζά θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Στις Σκουριές το εργοστάσιο κατασκευάζεται και το open pit ανοίγεται. Τα φράγματα δε θ΄αργήσουν να κατασκευαστούν.
Αν όχι εμείς, ποιός;
Δεν αναθέτουμε αρμοδιότητες. Δεν αποποιούμαστε την ευθύνη μας. Εμείς θα σταματήσουμε την καταστροφή του τόπου. Εμείς που βλέπουμε καθημερινά να καταστρέφεται το βουνό στο οποίο οφείλουμε τη ζωή μας. Όλοι εμείς που εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε. Όλοι εμείς που στεκόμαστε αλληλέγγυοι σ’ έναν δίκαιο αγώνα, γιατί είναι και δικός μας αγώνας.
Για όλους εμάς, το αντάμωμα στον Κάκαβο δεν είναι απλά μια πορεία. Διεκδικούμε τη Γη μας και την Ελευθερία μας. Εμείς θα προστατέψουμε τις ζωές μας. Εμείς θα τους

Κασσανδρούπολη 2014

Χριστούγεννα στην «Κασσανδρούπολη»
Σας προσκαλούμε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του χωριού μας στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, από τις 13 Δεκέμβριου έως τις 28 Δεκέμβριου, όπου θα στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό για μικρούς και μεγάλους φίλους.
Ο Αϊ-Βασίλης με την παρέα του (Ζογκλέρ, ξωτικά , ξυλοπόδαροι ,τάρανδοι, χιονάνθρωπος πολική αρκούδα, σιντριβάνι σοκολάτας  κ.α)περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στον πεζόδρομο της Κασσάνδρειας, να επισκεφτούν το εργαστήρι του και το γραμματοκιβώτιο του Βόριου Πόλου μοιράζοντας απίθανες μπαλονοκατασκευές.
Επίσης το σπίτι των Χριστουγέννων και ο φούρνος είναι δραστηριότητες όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν  διμιουργικά.
Και μην ξεχνάμε το πλήρες εξοπλισμένο Παγοδρόμιο με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας ,θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την τεχνική τους στο συνθετικό πάγο (είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην

Ανακοίνωση του Επαγγελματικού Σωματείου Υπογείων-Στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 16-11-2014 στις Σκουριές και με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις από το συντονιστικό φορέων και συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια πιστοποιώντας ότι:
Ο φίλος και συνάδελφος που υπέστη άγρια και βάναυση επίθεση εναντίον του αλλά και το αυτοκίνητο του, με το οποίο βγάζει το μεροκάματό του για να ζήσει την οικογένειά του,

Ρύθμιση χρεών...

Πρόταση Παπαδημούλη μέσω twitter

Πρόταση  από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.  Μέσω twitter, ζητεί συμφωνία – πακέτο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκλογές και «κούρεμα».
Στην πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, διαπιστώνοντας εκβιαστική στάση από τους εταίρους μας, ζητά συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να συμφωνήσουν στον

Μαθήματα σκακιού στην Ορμύλια


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου θα διοργανώσει μαθήματα σκακιού για μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου, Γυμνασίου και ενηλίκων. 
Εγγραφές θα γίνουν την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, τις απογευματινές ώρες, 5.30-7.00.
Πληροφορίες : Οικονομούδη Παγώνα 6979446068

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εντός έδρας ήττα από το Άργος Ορεστικό με 65-73 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής,απέναντι σε μια ομάδα που μας κέρδισε και πέρυσι στην έδρα μας. Οι παίκτες μας ήταν ακόμα μια φορά κατώτεροι τον προσδοκιών μας,έκαναν κάκιστη εμφάνιση με τραγικές επιλογές μετά το 10' σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας αφού για πρώτη φορά στην ιστορία μας έχουμε 3 ήττες σερί στην έδρα μας και 5 συνεχόμενες στον Α' γύρο.