Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

Πολυτεχνείο updated

Ζήτημα επιλογών...

(φωτο: H Claudia Romani κάνει ψαροντούφεκο)

Να γίνεις φασίστας, γιε μου

Τι τους θέλεις, γιε μου, τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία; Τι τα θες τα πανεπιστήμια, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά; Να γίνεις φασίστας, γιε μου, να γίνεις ακροδεξιός, εθνικιστής, πατριδοκάπηλος, να θυσιαστείς για την οικογένεια, να σωθείς κι εσύ να σωθούμε κι εμείς οι γερόντοι, να πάρουμε ένα τζιπ, μια μεζονέτα, ένα εξοχικό με πισίνα.
Θα ξεκινήσεις από χαμηλά, γιε μου, θα πουλάς προστασία σε μπαρ, σε καφετέριες, σε παμπ, θα φοβερίζεις ψιλικατζήδες, σουβλατζήδες και αλλοδαπούς μικροπωλητές, θα περνάς τις

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 4,8% του ΣΥΡΙΖΑΕθνική τραγωδία

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στους Έλληνες η ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τα Νησιά Φερόε μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ενδεικτικό είναι ότι δημοσκόπηση που διεξήχθη αμέσως μετά τον αγώνα φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ 45 μονάδες μπροστά από την Νέα Δημοκρατία, ενώ στο ερώτημα «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;» προηγείται με 90% ο σκελετός της Αμφίπολης.
Οι Έλληνες οπαδοί αποδοκίμαζαν διαρκώς τους παίκτες της εθνικής ομάδας και τους ζητούσαν να παίξουν και να τα δώσουν όλα για τον νεκρό της Αμφίπολης.

ΚΚΕ για τα 41 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο το 1973

Σαράντα ένα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. Το ΚΚΕ καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, όλο το λαό να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης και να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις γιορτασμού και στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.
Οι νέες και οι νέοι, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, έχουν δικαίωμα και πρέπει να μάθουν την αλήθεια για το λαϊκό ξεσηκωμό το Νοέμβρη του '73, τις καταλήψεις της Νομικής που προηγήθηκαν. Να μάθουν για το ρόλο που έπαιξε η στρατιωτική

Πείτε εσείς τι θα συγκεντρώσουν, απ' αυτά που αναζητούν...

...γιατί εμάς ...δεν μας επιτρέπεται!

486 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους της Χαλκιδικής

Ξεκινάει ο νέος κύκλος κοινωφελούς εργασίας, μέσω του οποίου 50.000 άνεργοι θα τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Στους πέντε Δήμους της Χαλκιδικής κατανέμονται συνολικά 486 θέσεις, αναλογικά με τον πληθυσμό τους:

Εκλογές στην Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κ. & Β. Χαλκιδικής

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής θα γίνουν  σήμερα, Σάββατο 15/11/2014, στο Δημαρχείο Πολυγύρου από τις 10 το πρωί.