Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Συριζέικο σφουγγάρι για την Γιάννα Αγγελοπούλου

Του Γ. Γ.
Δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι το ίδρυμα Clinton, «Clinton Global Initiative Mediterranean» (CGI), και με ποια ιδιότητα παίρνει την πρωτοβουλία η Γιάννα Αγγελοπούλου να το φιλοξενήσει στην Αθήνα τον Ιούνη του 2015.
Απ’ την ιστοσελίδα όμως left μαθαίνουμε για συνάντηση που είχαν γ’ αυτό το θέμα Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας.

Απάντηση: δεν έχω! Μόνο απογοήτευση...

Αφού πρέπει να λέμε και τα αυτονόητα, ας το κάνουμε.
Για τη σημερινή συνάντηση, μετά φωτογράφων, βαίων και κλάδων, κυκλοφορεί η εξής δικαιολογία: ότι ο Τσίπρας ήταν "υποχρεωμένος" να δει την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για "θεσμικούς λόγους". Όμως, ζούμε στην εποχή του ίντερνετ, και όλα είναι εύκολα αν κανείς θέλει να κάνει την έρευνά του. 
Θα αφήσουμε λοιπόν τα πολιτικά προς στιγμήν στη άκρη για να δούμε αν τουλάχιστον ισχύει το επιχείρημα περί "θεσμικού ρόλου": 
Θα έπρεπε πρώτα να πούμε ότι το Ίδρυμα Κλίντον είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα, και ως εκ τούτου καμιά "θεσμική υποχρέωση"

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής

Τα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βλάχο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιώργο Τάσσο.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του Τουριστικού Οργανισμού και η παροχή τεχνογνωσίας ώστε κάτω από κατάλληλες προϋποθέσεις να λειτουργήσει ανάλογο μοντέλο στα Ιωάννινα.

Διασκέδαση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου


Πάχτας: "Η Πρωτοδίκης του Πρωτοδικείου Πειραιά υπερέβη την δικαιοδοσία της..."

Ο πρώην Δήμαρχος Αριστοτέλη και πρώην υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Πάχτας με αφορμή την εκδίκαση και την απόφαση της αγωγής του (ΕΔΩ) κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αναφορά ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, καταγγέλλοντας την Πρωτοδίκη Πειραιά. 
Δείτε τη δημοσιοποίηση του θέματος όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της Δημοτικής του παράταξης "Όραμα Πολιτών"
Δυστυχώς, το πολιτικό κλίμα επηρεάζει ακόμα και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι πολλές φορές διστάζουν να εφαρμόσουν το νόμο υιοθετώντας κριτήρια που δεν έχουν σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης.

ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ

ΠΩΣ σε κατάντησαν ΟΛΟΙ αυτοί που σε κυβέρνησαν και σε κυβερνούν τον τελευταίο σχεδόν μισό αιώνα;;
Σε ξεπουλούν καθημερινά, κομμάτι, κομμάτι στον κάθε ξένο καρχαρία, παραδίδουν «γη και ύδωρ» και τα παιδιά σου, δεν αντιδρούν να σε προστατέψουν.
Όλοι μας βλέπουμε συνέχεια τις όλο θράσος «βόλτες των  γειτόνων» στο αιγαίο με τα πολεμικά τους πλοία, μαθαίνουμε πως εμβολίζουν ελληνικά αλιευτικά,  μαθαίνουμε για τις καθημερινές αναχαιτίσεις των τούρκικων αεροσκαφών, και μάταια περιμένουμε η…. «κυβέρνηση» να κάνει κάτι!
Να μια είδηση από το ΑΘΗΝΑΙΚΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...

Τιτάνια νίκη του ΑΟΠολυγύρου επί του Ορφέα Σκοπού στην παράταση

Επιμέλεια: Γιάννης Σφυρής
O AOΠ αγωνίστηκε μετά από 4 αγωνιστικές επιτέλους στην έδρα του και με πολύ καλή εμφάνιση στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο κατάφερε και ανέτρεψε εις βάρος του διαφορά 18 πόντων.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα πιθανότατα αγχωμένη δεν μπόρεσε να δείξει καλά στοιχεία όπως στους προηγούμενους αγώνες με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να λήξει με σκορ 15-15.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο για την ομάδα μας.

Γεν. Συνέλευση της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής

Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής καλεί σε Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας, τα μέλη της την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 1800 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός ΔΣ
2. Προκύρηξη Εκλογών
3. Ενημέρωση για 100 δόσεις και θέματα ΟΑΕΕ και ΚΕΑΟ
4. Κατάθεση προτάσεων για τη Γιορτή της Αγοράς

Στις 23 Νοέμβρη θα είμαστε όλοι στις Σκουριές!!!

Ο φόβος, ένα φυσιολογικό συναίσθημα που στις μέρες μας χρησιμοποιείται με στόχο την αδράνειά μας. Στόχος όμως δεν είναι να μην φοβόμαστε, αλλά να δρούμε βιώνοντας το συναίσθημα αυτό. Το να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε άγνοια κινδύνου ή να υπερεκτιμούμε τις ικανότητές μας. Σημαίνει ότι χρειάζεται να νιώθουμε τον φόβο, να τον αξιολογούμε, να τον λαμβάνουμε υπόψη μας και παρ’ όλα αυτά να προχωράμε σε όσα θέλουμε.
Με ποιο κριτήριο όμως μπορούμε να αποφασίζουμε;
Στο ζήτημα των μεταλλείων Χρυσού της Χαλκιδικής και του αγώνα των κατοίκων, κυβέρνηση, δικαιοσύνη και ΜΜΕ έχουν σπείρει τον φόβο στους κατοίκους. Ψηφίζονται νόμοι, ενάντια σε κάθε λογική και κυριώς ενάντια στον σεβασμό της καθε ύπαρξης, είτε για ανθρώπινες ζωές είτε για το περιβάλλον. 
Θα με ρωτήσετε “πώς λοιπόν ,θα νικήσω τον φόβο μου απέναντι στο κράτος; είναι πιο ισχυρό από μένα…”