Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Η επέτειος του «ΟΧΙ» από τους επαίτες του «ΝΑΙ»… σε όλα!

Χαλάνδρι: παρέλαση με τον ύμνο του ΕΑΜ

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Τέλειωσαν και οι παρελάσεις, οι «σιδηρόφρακτες», οι σημαίες που τόσο περήφανα λόγο της επετείου της 28ης ανέμιζαν θα υποσταλούν και θα ξαναμπούν σε αποθήκες και ντουλάπια μέχρι την επόμενη επέτειο, οι….. επίσημοι καμάρωσαν  (όλο βαριεστιμάρα οι περισσότεροι) τα νιάτα της πατρίδας που λιαν συντόμως θα τους στείλουν στον οξαποδώ ενώ έριχναν από καμιά στραβή ματιά δεξιά και αριστερά για να βεβαιωθούν αν είναι ασφαλείς (έχουν πάρα πολλούς λόγους να φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους) ενώ ο κοσμάκης, ναι μεν είδε και αυτός την παρέλαση, αλλά, από απόσταση και πίσω από τα κάγκελα σαν παρείσακτος.

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Με την εκτός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Λάρισας με 78-66 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Β' Εθνική έκαναν καλό ξεκίνημα απέναντι στους παίκτες μας που έκαναν μια από τις πιο τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων και πήραν το προβάδισμα που το αύξαναν συνεχώς(36-23 στο 18',45-29 στο 23'). 
Στη συνέχεια οι παίκτες μας έσφιξαν την άμυνα τους και με ένα σερί 0-11 πλησίασαν στο 45-40(27'). Σε εκείνο το σημείο ένα σερί 8-0 του Φοίνικα έκανε το 53-40(29') και παρότι μειώσαμε στο 71-66(39') το σκορ έκλεισε στο τελικό 78-66. Σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν το κάκιστο ποσοστό μας σε βολές(12/25) και τρίποντα(2/17), τα πολλά λάθη σε ακόμα ένα παιχνίδι (16) αλλά και το πάρτι των γηπεδούχων στα επιθετικά ριμπάουντ.

«ΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Από τον Σκεπτόμενο Πολίτη
 « Το κρίσιμο σημείο είναι ότι από τα όρια της φέρουσας ικανότητας της βιόσφαιρας, δεν μπορούμε να συναγάγουμε κανένα σταθερό όριο γι' αυτά που είναι εφικτά στους ανθρώπους πάνω σ' αυτή τη Γη. Όποιος αντιλαμβάνεται τη φύση ως άκαμπτο σύστημα στο οποίο η ανθρωπότητα πρέπει να υποταγεί, αποτυγχάνει να αναγνωρίσει τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη που έχουμε στη διάθεσή μας: τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα. Η διέξοδος από την παγκόσμια κρίση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, δεν συνίσταται στην αυτοϋποδούλωση της ανθρωπότητας, αλλά και στην απελευθέρωση ανανεωτικών, καινοτομικών δυνάμεων και λύσεων.

Τα λάθη Καλογερόπουλου σε βάρος του Ολυμπιακού

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος αδίκησε τον Ολυμπιακό κυρίως στις εξής φάσεις:
1. Δεν έδωσε δεύτερο πέναλτι στον Ολυμπιακό για να το χτυπήσει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Έγινε πάλι το ίδιο μπάχαλο. Ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα, την έστησε και το απέκρουσε ο Στίλ. Ο Μίτσελ έχει δώσει δημόσια εντολή να τα χτυπάει ο Τσόρι και αυτό έπρεπε να το γνωρίζει ο Καλογερόπουλος. Έπρεπε να δώσει κι άλλο πέναλτι ή τουλάχιστον να επαναλάμβανε το ίδιο.

Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τη Χρυσή Αυγή... αποθέωνε στον Αδόλφο Χίτλερ

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ... (περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος 26, Μάης 1987).
«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει.
Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2014 ... Η απορία της γιαγιάς


Ξανά-μανά , επαναληπτική προκήρυξη δημοπρασίας για την εκποίηση αιγοπροβάτων


ΣΥΡΙΖΑ: Η λεηλασία στη Χαλκιδική δεν «νομιμοποιείται». Η εξόρυξη χρυσού θα σταματήσει

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικολογίας- Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ 
Εκδόθηκε, από τις αρμόδιες αρχές, η Έγκριση Δόμησης για την κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές από την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ. Η κατασκευή του εργοστασίου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, χωρίς η εταιρεία να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες και πάρα τις τεκμηριωμένες καταγγελίες των κατοίκων που αποδείκνυαν ότι οι εργασίες ανέγερσης είναι παράνομες.