Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Λαζόπουλος: Όταν μπερδεύεται η υποκριτική με την υποκρισία

Δεν χρειάζεται να είσαι και πολιτικός αναλυτής για να καταλάβεις ότι η εκπομπή του Λαζόπουλου έχει μεταμορφωθεί σε μια εκπομπή ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τηλεοπτική «ΑΥΓΗ», με ό,τι αυτό σημαίνει. Δηλαδή και με την απαραίτητη επίθεση στο ΚΚΕ, με ό,τι σαβούρα έχει αρπάξει ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚικό οπλοστάσιο.
Άλλωστε, ο Λάκης Λαζόπουλος ξέρει κάθε φορά έξυπνα να προμοτάρει, με τις εκπομπές και τις δηλώσεις του, τις διάφορες επιλογές του συστήματος ή τμημάτων του συστήματος.

Εκδήλωση στα Ν. Μουδανιά: "Μητρικός Θηλασμός βασικές αρχές για ένα καλό ξεκίνημα"


KKE για την τροπολογία σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εφορία και ασφαλιστικά Ταμεία. Προβλέπει ως ελάχιστο ποσό της μηνιαίας δόσης τα 50 ευρώ ενώ οι δόσεις καθορίζονται από 72 μέχρι και 100 σε οφειλές έως 15.000 ευρώ.
Προβλέπεται μείωση των προστίμων και των προσαυξήσεων από 20 έως και 100% (εφάπαξ) ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεγούν. Επίσης, το νομοσχέδιο προβλέπει τη δυνατότητα επιμήκυνσης των δανείων που έχουν χορηγηθεί μέσω του ΟΕΚ χωρίς οι δανειολήπτες να χάσουν την επιδότηση που δίνει για τα εννέα χρόνια ο ΟΑΕΔ.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το θέμα, αναφέρονται τα εξής:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής

Σήμερα, 23/10/2014, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 12ης Οκτωβρίου 2014.
Δείτε στη συνέχεια τη σύνθεσή του.

Η λύση στη θέρμανση

Η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής

Συγκροτήθηκε, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2014, σε σώμα η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής ως εξής:
Πρόεδρος: Αδαλής Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Εφραιμίδης Χρήστος
Γ.Γραμματέας: Ζαφειρούδας Χρήστος
Οργανωτικός Γραμματέας: Καβακάκης Σπυρίδων
Ταμίας: Καραβασίλης Αθανάσιος
Έφορος: Βούλγαρης Ιωάννης
Μέλη:

Συμμετοχή Λάζαρου Τόσκα στη σύσκεψη των Σωματείων Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Κασσάνδρας

Στην πρώτη σύσκεψη των Σωματείων Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Κασσάνδρας, συμμετείχε χθες ο Λάζαρος Τόσκας, με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής.
Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που τους απασχολούν όχι μόνο ως επιχειρηματίες αλλά και ως πολίτες της Κασσάνδρας αφού πολλά από αυτά έχουν άμεση σχέση με τη γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε όλοι και αλληλεπιδρούν με τον τουρισμό.
Στην τοποθέτησή του ο Λ. Τόσκας χαιρέτησε ως αξιέπαινη και ελπιδοφόρα την πρωτοβουλία που πήραν τα τέσσερα σωματεία να συνεργαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού τα σοβαρά προβλήματα.

"ΒΙΝΥΛΙΟ" στον Πολύγυρο


"Play" cafe bar στον Πολύγυρο


ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΤΖΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΣ 26/10/14 ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Π.Ε.Α.Ν. "ΙΤΑΜΟΣ"


Πολύγυρος, Ημερίδα με θέμα: "Συνέργια στη Χαλκιδική μας"

Δήμος Ν. Προποντίδας: Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Προποντίδας καλεί εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και οργανώσεων του Δήμου ( αναγνωρισμένους από το Πρωτοδικείο), να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα συγκροτηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 και του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής, που εγκρίθηκε με την υπ'αριθ. 120/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν.Προποντίδας.
Για το σκοπό αυτό, οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να καταθέσουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία δραστηριότητας και χρόνου δραστηριότητας, το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του προτεινόμενου εκπροσώπου τους, καθώς και το όνομα του αναπληρωματικού.

Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ για την κατάργηση τμημάτων του ΣΕΠΕ σε 7 περιοχές

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης για την κατάργηση Τμημάτων της Επιθεώρησης Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε 7 περιοχές, μεταξύ αυτών και της Χαλκιδικής.
Αναλυτικά το κείμενο:

Σποτ της ΠΑΣΥ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις πρόσφατες αποφάσεις της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσαν ότι η «αλλαγή» που οραματίζεται θα έχει ιδιωτικές τις χιλιοπληρωμένες από τον ελληνικό λαό τράπεζες και τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, το ΤΑΙΠΕΔ στην θέση του να ξεπουλάει το σύμπαν και το κεφάλαιο να απολαμβάνει την σημερινή φορολογική ασυλία.

Σεισάχθεια για τον άπορο υπουργό !


...μα την ψυχή ήδη μας την έχουν "βγάλει" !


Καρανάσιος: Ουσιαστική μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης-Περισσότεροι δικαιούχοι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων από τα νοικοκυριά προς τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.
Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευθύμης Καρανάσιος, αναφέρει σε δήλωση του: 
"Με τη μείωση κατά 35% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, και το επίδομα θέρμανσης, περισσότερα νοικοκυριά στρέφονται στην αγορά πετρελαίου για να ζεσταθούν το φετινό χειμώνα. Η μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έφτασε σχεδόν στα επίπεδα πριν από την κρίση κι αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και γενικότερα τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.