Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ 1 Νοέμβρη 12:00, Σύνταγμα

Η Καρυάτιδα του Βερολίνου

4.000 ; έμειναν τόσοι πολλοί;


Παραίτηση πρύτανη της Καλών Τεχνών, Μάριος Σπηλιόπουλος, με αιχμές για εταιρείες

Παραιτήθηκε τη Δευτέρα με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας και τα μέλη του Συμβουλίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ο πρύτανης του ιδρύματος κ.Μάριος Σπηλιόπουλος. Ο πρύτανης αναφέρεται στην ίδρυση εταιρειών στο εσωτερικό της Καλών Τεχνών, η δραστηριότητα των οποίων αφήνεται ως «κληρονομιά» στον διάδοχό του για να ελέγξει τη νομιμότητα της λειτουργίας τους. Ο πρύτανης της ΑΣΚΤ δηλώνει εκ των προτέρων ότι η επιστολή του είναι οριστική και δεν θα την ανακαλέσει.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ

Ο Οκτώβρης προχωρά φουριόζος στη χώρα του ΠΟΤΕ που κατά ένα τραγικό παιχνίδι της τύχης είναι ΚΑΙ χώρα μας (για την ώρα), οι «μπαλταδιές» από την «αγία κυβέρνηση» που ΞΕΡΕΙ, που ΒΛΕΠΕΙ (την τύφλα της) που ΝΟΙΩΘΕΙ και «ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ» τις θυσίες του κοσμάκη , είναι καθημερινές, τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ της «κυβέρνησης» τρίβουν τα χέρια τους γιατί σε λίγο καιρό θα είναι Αφεντικά – Ιδιοκτήτες της χώρας ΟΛΗΣ, και οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που σύντομα οι πιο πολλοί θα γίνουν ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια, η θα βρουν σπηλιές για να μένουν, που οι πιο πολλοί χρωστούν και οι ίδιοι δεν ξέρουν που, και άλλα πολλά, απολαμβάνουν τον καφέ τους στον καναπέ, η όσοι έχουν το «τρίευρω» σε κάποια καφετέρια.

Γ΄ Εθνική, Απόλλων Αρναίας - Έβρος Σουφλίου 0-1

Να παραταθεί η τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού στις γεωτρήσεις.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ τους ο κ. Ευθύμης Καρανάσιος, κατέθεσαν ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο και Αγροτικής Ανάπτυξης - Τροφίμων κ. Καρασμάνη, σχετικά με την υποχρέωση των αγροτών να τοποθετήσουν μετρητικό εξοπλισμό. Επικαλούνται την οικονομική αδυναμία των αγροτών και ζητούν την παράταση υλοποίησης του μέτρου. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των αγροτών της χώρας μας, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα καλούνται να δηλώσουν την έναρξη μετρητικού εξοπλισμού, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν κυρώσεις, ακόμα και ανάκληση της άδειας λειτουργίας της γεώτρησης.

Δημοσκόπηση της GPO

Προβάδισμα 6,5% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δίνει η δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή "Ανατροπή".
Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα έχουν ως εξής: