Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Πρότυπο Γηροκομείο Πολυγύρου. Χρηματοδοτείται το έργο με 3.774.630,90 €

Καημός των Πολυγυρινών ήταν η ολοκλήρωση του Γηροκομείου!  Ήρθε επιτέλους η ώρα του!
Εγκρίθηκε η ένταξη του Πρότυπου Γηροκομείου Πολυγύρου στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ΑΔΑ: ΩΠΖΒΦ-ΑΨΣ) και χρηματοδοτείται με συνολικό προϋπολογισμό 3.774.630,90 €. 
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος τόνισε: «Μετά από προσπάθειες τριών ετών ολοκληρώσαμε τις μελέτες και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί διακαή πόθο των Πολυγυρινών, που επιτέλους θα δουν ένα όνειρο χρόνων να πραγματοποιείται.

Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εκλεγεί Πρόεδρος !

Σ' αυτό το δημοσίευμα αναφέρθηκε ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε σήμερα για "απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας"! 
-Εντάξει, το αν μπορούν να χρηματιστούν βουλευτές εξαρτάται από τους ίδιους και από το αν υπάρχουν κάποιοι που είναι διατεθειμένοι να χρηματίσουν. Οι πολίτες μπορούν να εκτιμήσουν ανάλογα.
Το πολιτικό "λάθος" του Σκουρλέτη, είναι το ότι στηρίχθηκε σε δημοσίευμα της κλωνοποιημένης "ΑΥΡΙΑΝΗΣ"... που εμφανίζεται βασιλικότερη του βασιλέως "στηρίζοντας" την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάπτυξη που έρχεται...


Οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν πρόωρες εκλογές...

...κάτι ξέρουν αυτοί και δίνουν μόνο 1,20 στις πρόωρες εκλογές!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εκτός έδρας νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης με 80-82 ξεκίνησε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. 
Οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Β' Εθνική έκαναν καλό ξεκίνημα με τη βοήθεια του κόσμου τους που γέμισε το γήπεδο(300 άτομα) και η ομάδα μας πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 8'(12-13). Στη συνέχεια οι παίκτες του Δημήτρη Μύθου αύξαναν συνεχώς το προβάδισμα (24-32 στο 15',32-45 στο 19') και το κράτησαν μέχρι το 23'(40-51), αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό με την ανοχή των διαιτητών και οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο σκορ(48-51 στο 24',67-70 στο 34').

Κλείνει το υποθηκοφυλακείο Πολυγύρου το Μάρτη του 2015

Το ψηφιακό κτηματολόγιο του οποίου αρχίζει σταδιακά η εφαρμογή και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από το 2020, αλλάζει. 
Από τα 400 υποθηκοφυλακεία που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα θα οδεύσουμε σε μόλις 16 περιφερειακά κτηματολογικά γραφεία, μέσα από τα οποία θα δίνονται όλες οι απαντήσεις. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» το υποθηκοφυλακείο του Πολυγύρου θα καταργηθεί τον Μάρτιο του 2015.

"Τραγίλα" - (σχετικό... με τα γιδοπρόβατα που απασχολούν το Πανελλήνιο)

...Την κοινωνία σας, αλήτες!


(ΝΕΟ) ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ- ΑΡΧΑΡΙΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ-ΑΡΧΑΡΙΩΝ!!!
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ : ΦΛΕΣΣΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Σιθωνίας

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση προληπτικής ιατρικής και δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στη Νικήτη.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σιθωνίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» σε συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων «Ιντερσαλόνικα». 
Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σιθωνίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Κωνσταντίνος Καρακυριαζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην εκδήλωση και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να διευρυνθεί η συγκεκριμένη συνεργασία και να υλοποιηθούν ανάλογες δράσεις και στις υπόλοιπες δημοτικές και τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας.

Καλώς τα παιδιά...

Το όνομα του πρώην ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη ή στη Χαλκιδική με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".
Αιτία είναι οι καλές του σχέσεις με το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές αλλά και το κίνημα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.
Από καιρό ακούγεται επίσης, για υποψηφιότητα στη Χαλκιδική,  και το όνομα της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη.