Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Ό,τι να 'ναι, αρκεί να φύγουν!

Αιγοπρόβατα, ιδιοκτησίας Δήμου Πολυγύρου, σε δημοπρασία

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου προκηρύσσει φανερή και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση αιγοπροβάτων κυριότητας του Δήμου.
Τα αιγοπρόβατα κατάσχεσαν οι υπηρεσίες του δήμου καθώς ο κτηνοτρόφος λειτουργούσε την κτηνοτροφική μονάδα του παράνομα, σε οικισμό που απαγορευόταν.
Δείτε στη συνέχεια την περίληψη της διακήρυξης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας - Εκλέγονται 3 Χαλκιδικιώτες

Στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης συνήλθε η Γ.Σ. για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΚΜ Περιόδου 2014-2019, την εκλογή εκπρόσωπων στην Γ.Σ. της ΚΕΔΕ και την εκλογή ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔΚΜ
Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου είναι ο νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα για την ανάδειξη του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Κυρίζογλου κατάφερε να συγκεντρώσει 108 ψήφους, έναντι του αντιπάλου του, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έλαβε 68 ψήφους. Δεκαοκτώ ψήφους έλαβε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και πέντε ψήφους ο μεμονωμένος υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ), δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης.
Τα αποτελέσματα:

Ο μακρύς ο ΕΝΦΙΑ...

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ

Σοφή η γνωστή παροιμία που έλεγαν οι παλιοί, πως «της κοντής …ης, οι τρίχες της φταίνε». Δε ξέρω ποια περιοχή της χώρας μας διεκδικεί τη δημιουργία αυτής της (σόκιν κατά τα άλλα) παροιμίας, πάντως σίγουρα, θα έχει βγάλει πολλούς …. σοφούς ,όπως πάμπολλους είχε εκείνα τα παλιά καλά χρόνια η χώρα, και επειδή έλεγαν αλήθειες που πείραζαν, τους έπνιγαν στο νεροχύτη, η τους κερνούσαν τσίπουρο με κώνειο.
Εμείς οι νεοέλληνες, δε χάνουμε ευκαιρία με λόγια και πράξεις μας να φέρνουμε στο φως τις παροιμίες αυτές, κάτι σαν «τιμητική ανάμνηση», σαν ….ευχαριστήριο προς τους προγόνους μας, οι οποίοι μας βλέπουν από κει ψηλά και τραβούν τα μαλλιά τους με τις μ…..ες μας.

Πήραν "ψήφο" εμπιστοσύνης από τον Σαμαρά...


Παράταση 4 μηνών


Ε. Καρανάσιος: Πολιτική ήττα του αντικυβερνητικού μπλοκ.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευθύμης Καρανάσιος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δήλωσε:
"Ανανεώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση με γνώμονα τη σταθερότητα της χώρας η οποία μπήκε στη φάση της ανάπτυξης και της προόδου. Κατά τη διαδικασία στη Βουλή, η συζήτηση μετατράπηκε από ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, σε άτυπη ψήφο δυσπιστίας προς την αξιωματική αντιπολίτευση και το εξηγώ: