Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Το "τσεκουράτο" νοσοκομείο Πολυγύρου και το παγκάρι του παρεκκλησίου του.


"Πριν λίγες μέρες στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πολυγύρου δεν υπήρχαν σύριγγες και οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πάρουν τα χρήματα από.... το παγκάρι της εκκλησίας που βρίσκεται στον χώρο του νοσοκομείου."
Ειπώθηκε και γράφτηκε από πολλούς και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί: Είναι γεγονός!
Επίσης είναι γνωστό και αναμφισβήτητο το γεγονός ότι κάποιοι Λοβέρδοι και κάποιοι ακροδεξιοί τύπου Άδωνη και Βορίδη κατάντησαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας να έχει το μαύρο του το χάλι και ούτε ΕΘΝΙΚΟ είναι πλέον, ούτε ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Από εκεί και πέρα... για να ξέρουμε τι γίνεται :

Πολύγυρος, Ομιλία για γονείς: Δυσλεξία και Αυτοπεποίθηση


"Υφυπουργός αγκορνιτσιών" !

"Άλμα στο μέλλον"

Υφυπουργός, σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πολυγύρου;

Ποιοι ράβουν υπουργικά κουστούμια στην Κουμουνδούρου
Υπουργικά κουστούμια φέρεται να ράβουν στην Κουμουνδούρου ενόψει εκλογών και πιθανής ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι παρασκηνιακές διεργασίες για τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τους υπουργικούς θώκους εντείνονται, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Από το στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα γίνεται προσπάθεια να μην τροφοδοτείται αυτό το κλίμα, μιας και είναι ακόμη νωρίς για να οριστικοποιηθεί ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την κυβέρνηση. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση και το μέγεθος της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Νικήτη: Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σιθωνίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργανώνει σε συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων «Ιντερσαλόνικα» εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στη Νικήτη.
Οι δημότες του Δήμου Σιθωνίας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να προσέλθουν στην πλατεία έμπροσθεν του ΚΑΠΗ Νικήτης, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 από τις 11:00 π.μ. για δωρεάν παροχή ιατρικών εξετάσεων (πίεσης, χοληστερίνης και διαβήτη) και παροχή συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας από κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών. 

Ιερισσός 27-09-2014, συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, μέρος 4ο

Συνεργάτες μιλούν για ...συνεργασίες!

Το βρήκαμε ΕΔΩ