Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού - Δεβελέκου

Αν και η αίσθηση δυσοσμία από τον νεοναζιστικό βόθρο ήταν έντονη παρακολουθώντας τα χθεσινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τους τηλεφωνικούς διαλόγους που είχαν ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός με τον οδηγό και εξ απορρήτων του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκου, διαβάζοντας την έντυπη έκδοση του «Κυριακάτικου Εθνους» αυτή μετατράπηκε σε τάση για εμετό.

Η αποκάλυψη της τηλεφωνικής συνομιλίας των δυο στελεχών του ναζιστικού μορφώματος φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2013 και πραγματικά είναι συγκλονιστική. Κάποια σημεία της υπάρχουν στο βίντεο που παραθέσαμε απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Για να μην «κάψουμε» την αποκάλυψη που κάνουν οι Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλα, παραθέτουμε μόνο το εισαγωγικό μέρος του δημοσιεύματος: 

Εξαγωγές σκαλπ...

Έργα και ημέρες των ναζί...


«Καινοτομία και δημιουργική επιχειρηματικότητα» είναι το βραβείο που έλαβε ο Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος της εταιρίας Epsilon Net, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. ( βίντεο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)

Το ΕΕΑ στα πλαίσια καθιέρωσης ενός καινούργιου θεσμού βράβευσε τη Δευτέρα 29.09.2014 εταιρίες που, παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες για αρκετά χρόνια τώρα, χρησιμοποίησαν την καινοτομία και τη δημιουργική επιχειρηματικότητα ως όχημά τους προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Μια από τις 8 συνολικά βραβευθείσες εταιρίες ήταν και η Epsilon Net, η οποία με οδηγό την τεχνολογία σε συνδυασμό με την υποστήριξη και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, κατάφερε να ακολουθήσει μια αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης που μεταφράστηκε σε σημαντική αύξηση θέσεων εργασίας, διείσδυση σε νέες αγορές, αλλά και σημαντική κοινωνική προσφορά.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σχετικά με την συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο θλιβερός πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης, με τον αρχηγό του υπό εξαφάνιση κομματικού του συνεταίρου, επιχειρούν μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης από τη βουλή, να εξασφαλίσουν την ψήφιση των νόμων (με τα εκατοντάδες προαπαιτούμενα μέτρα) που απαιτούνται για την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.
Η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, η ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, η μείωση των συντάξεων και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για χρέη στις τράπεζες, είναι μερικά από αυτά.

Υποβολή αιτημάτων για συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (παράταση προθεσμίας 06/10/14)

Ανακοίνωση για την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτημάτων για συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Η καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία οι Φορείς, Σύλλογοι και οργανώσεις του Δήμου Αριστοτέλη μπορούν να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα συγκροτηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010, παρατείνεται έως την Δευτέρα 06 Οκτωβρίου 2014.

Ομιλία Λυγερού στην Ιερισσό

Στην αίθουσα του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Ιερισσού πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, διάλεξη  με ομιλητή τον στρατηγικό σύμβουλο Δρ. Νίκο Λυγερό και θέμα: «Ανθρώπινη στρατηγική ανάπτυξης», υπό την αιγίδα της ομάδας του «Κυττάρου» του πολιτιστικού συλλόγου Ιερισσού «Κλειγένης». Τον κ. Λυγερό παρουσίασε στο κοινό και προλόγισε το μέλος της ομάδας κ. Χρ. Καραστέργιος.
   Η κατάμεστη αίθουσα και η προσήλωση των παρευρισκομένων τόνιζε την δεινότητα του ομιλητή αλλά και την αγωνία των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη για τη ζωή και την συνέχεια του τόπου τους.

Ιερισσός 27-09-2014, συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, μέρος 3ο

Ιερισσός 27-09-2014, συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, μέρος 2ο

ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

Στην χώρα μας έρχεται δύσκολος χειμώνας για τον κοσμάκη, που θα είναι και χειμώνας εξελίξεων για την κυβέρνηση των «συνεταίρων». Προσπαθούν μέσα στη φτώχεια μας, να μας πείσουν πως γλυτώσαμε την πτώχευση, πως βγήκαμε στις αγορές, πως ένα σωρό, τη στιγμή που όχι μόνο έχουμε πτωχεύσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ούτε στις αγορές βγήκαμε, ούτε και ισχύει κάτι από τα καθημερινά ΨΕΜΑΤΑ που μας σερβίρουν για να γλυτώσουν το ξήλωμα τους.
Οι όποιες κινήσεις έγιναν, ευνόησαν τις τράπεζες και τους «λίγους», οι οποίοι εν μέσω ΚΡΙΣΗΣ, έγιναν ακόμα πλουσιότεροι. Αυτοί ΝΑΙ, βγήκαν στις αγορές, και τα ταμεία τους κελαηδούν από το χρήμα που μπαίνει μέσα, σε αντίθεση με τα ταμεία των περισσότερων, σχεδόν όλων, Ελληνικών νοικοκυριών, που είναι πιο άδεια και από τα άδεια.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σκεπτόμενος Πολίτης
Μυστήριο 1:  Α λα καρτ στρατηγική
Ο γνωστός στρατηγικός αναλυτής, που πήγε για δεύτερη φορά στην Ιερισσό, διαφημίζει μανιωδώς την εξόρυξη του ζεόλιθου στον Έβρο, περιφερόμενος ανά την Ελλάδα (δείτε εδώ, εδώ και εδώ) Έλα όμως που είναι κατά της εξόρυξης χρυσού. Γιατί άραγε αυτή η επιλεκτική θεώρηση και δράση περί εξορύξεων; Και γιατί τέτοιος έρως ειδικά με τον ζεόλιθο; Μυστήριο.