Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί !

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που στο Κερατσίνι αλλά και όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν μαζικά και αποφασιστικά ενάντια στη ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τιμώντας έτσι τη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Έδωσαν το μήνυμα ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, αλλά και ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης που τον γεννά και τον συντηρεί, συνεχίζεται. Μέχρι να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, μέχρι να διώξουμε κάθε φασίστα από κάθε γειτονιά, κάθε σχολείο και σχολή, κάθε χώρο δουλειάς.

Δήμος Πολυγύρου: Διακήρυξη Προμήθειας Υλικών αντλιοστασίων

Ο Δήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου Ν. Χαλκιδικής προκηρύσσει δημόσιο διεθνή ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τη συμφερότερη προσφορά, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ, προϋπολογισμού δαπάνης 406.504,07 € χωρίς ΦΠΑ. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δήμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, την 4/11 /2014, ημέρα Τρίτη και ώρα από 10:30 μέχρι 11:00 (ώρα λήξης παράδοσης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού. 
Εγγύηση συμμετοχής 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός Φ.Π.Α. 
Προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας 360 ημέρες.

Πιστοποίηση ISO για την Porto Carras Μαρίνα

O Ανεξάρτητος Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης EQA Hellas, πιστοποίησε την Porto Carras Μαρίνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001.
Η Porto Carras Marina βρίσκεται στη δυτική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας στη Χαλκιδική και αποτελεί μέρος του πολυτελούς Porto Carras Grand Resort. Απέχει μόλις 120 km από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG), 65 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της καθώς και από τα νησιά Σκιάθος & Σκόπελος, 32 ν.μ. από το Άγιο Όρος και 11 ν.μ. από το λιμάνι του Πόρτο Κουφό. Επιπλέον για την εξυπηρέτηση των σκαφών υπάρχει σταθμός καυσίμων, ένα καρνάγιο επισκευής πλοίων καθώς και χερσαίος χώρος απόθεσης σκαφών.

Αδελφά σωματεία ;


LADY GAGA