Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

3ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου στις 13/9/14.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Σιθωνίας και το Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Νικολάου για την υποστήριξη και την υλική βοήθεια, τους Εκπροσώπους του Δήμου Αρσένη Καλλικράτη, Δημητρό Δημήτριο, Δαλδογιάννη Γεώργιο και Ληστή Σωτήρη, Καραθανάση Λεμονή εκπρόσωπο της ΟΠΕΑΝ που παραβρέθηκαν στις Εκδηλώσεις Βράβευσης των αθλητών. 

Πώς σχεδιάζει να γιορτάσει τα 40 της χρόνια η Ν.Δ: Δύο εκδηλώσεις με συμβολισμό σε Χαλκιδική και Αθήνα

Με δύο εκδηλώσεις υψηλού πολιτικού συμβολισμού σε Χαλκιδική και Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα, σχεδιάζει να εορτάσει η Νέα Δημοκρατία τα 40 χρόνια από την ίδρυση της.
Η Χαλκιδική ήταν ο τόπος όπου το Μάιο του 1979, τρία χρόνια μετά την ίδρυση της Ν.Δ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή πραγματοποιήθηκε το πρώτο “γαλάζιο” συνέδριο -και το πρώτο συνέδριο κόμματος μετά τη μεταπολίτευση. Ο ιδρυτής της Ν.Δ είχε προσδιορίσει τότε ως ιδεολογία του κόμματος το “ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό”, ο οποίος όπως είχε πει “αναγνωρίζει την ελευθερία της αγοράς με τη ρυθμιστική παρέμβαση του κράτους, χάρη της κοινωνικής δικαιοσύνης”.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ...


Miss Porto Carras 2014

Tο Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά τον διαγωνισμό “Miss Porto Carras 2014” στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Serbia 2014”! Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το πιο glamorous θέαμα του φθινοπώρου το οποίο θα λάβει χώρα στο lobby του Meliton 5* Hotel την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 21:00!
Λάμψη, φώτα, στρας και 23 καλλονές από τη Σερβία, θα παρουσιάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών Σέρβων σχεδιαστών. Για την προετοιμασία των υποψηφίων συνεργάζονται και φέτος καταξιωμένοι στο χώρο τους επαγγελματίες, που εγγυώνται ότι θα μας προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά.

Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Ν. Προποντίδας

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας έχοντας υπόψη τη διάταξη της παρ 4 άρθρο 161 του Ν. 3584/07 για την κάλυψη θέσης Γενικού Γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17),
Β) πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
Αφού έλαβε υπόψη του το άρθρο 77 του Ν.3852/10.
Προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, δηλαδή από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής.

Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία: Έξω ο Βαρδινογιάννης και τα μοναστήρια από τη Σιθωνία

Σαν να μην έφτανε το ξεπούλημα της ΒΑ Χαλκιδικής στους χρυσοθήρες των ντόπιων και πολυεθνικών εταιρειών της καταστροφής, το ξεπούλημα δεκάδων παραλιών μέσω ΤΑΙΠΕΔ στα λαμόγια της «αξιοποίησης», οι περιφράξεις χιλιάδων στρεμμάτων γης και θάλασσας προς όφελος λίγων πλούσιων αλλά και του βιομηχανοποιημένου τουρισμού τύπου “all inclusive”, οι τεράστιες εκτάσεις που κατέχουν τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, τώρα κινδυνεύουν επιπλέον 54.000 στρέμματα γης της Σιθωνίας από της ορέξεις επιχειρηματικών συμφερόντων και μοναστηριών.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πέρασε και η ΔΕΘ, στην οποία είδαμε και ακούσαμε την κάθε μπούρδα από τους πολιτικούς που βρεθήκαν εκεί, πέρασε η «περίοδος σωτηρίας» της χώρας η οποία είχε διάρκεια τόση, όση και το πρωθυπουργικό ταξίδι και η συνέντευξη τύπου που έδωσε τόσο αυτός, όσο και το συνεταιρακι του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πέρασαν όλα αυτά, έκλεισαν οι κάμερες, και τώρα μιλούν τα πραγματικά ΑΦΕΝΤΙΚΑ της χώρας, ΤΩΡΑ, μετά από τα παραμύθια και τις ελπίδες, και το βγαίνουμε από την κρίση, έρχεται η πραγματικότητα την οποία φυσικά θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ εμείς, οι μικροί, οι απλοί, γιατί οι γραβατωμενοι, δεν τρέχει τίποτα, θα πάρουν δρόμο σύντομα, έχοντας κάνει τη «σερμαγιά» τους στις πλάτες μας, και έχοντας καταστρέψει τη χώρα.

Γ΄ Εθνική: Απόλλων Αρναίας - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2