Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Αισθητός και στον Πολύγυρο


Ο Λάζαρος Λαζάρου (πρώην δήμαρχος του δήμου Αρναίας) στο fb για την επιστολή του απερχόμενου δημάρχου του δήμου Αριστοτέλη κου Χρήστου Πάχτα προς τον σημερινό δήμαρχο κο Ιωάννη Μίχο

Διαβάζοντας, με προσοχή, την επιστολή (ή κατ'άλλους την αυστηρή προειδοποίηση και απειλή προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και μάλιστα συντασσόμενη και επιδιδόμενη από Δικηγόρο) του κ Πάχτα και του συνόλου του συνδυασμού του, προς τον κ Μίχο, έχω να κάνω μερικές , αντικειμενικές παρατηρήσεις. (Ρ: Η επιστολή-αίτηση στην οποία αναφέρεται ο Λαζάρου ΕΔΩ)

-Πρώτον: Η φράση "Όπως γνωρίζετε, παρά την επιθυμία μας, εμποδιστήκαμε να προσέλθουμε στο χώρο που ορίσατε για την ορκωμοσία...", δεν αποδίδει την αντικειμενική αλήθεια, μια που δεν υπήρξε πράξη παρεμπόδισης, αλλά, βάσιμη ή αβάσιμη υπόθεση για κάτι τέτοιο (άντε, για λόγους οικονομίας να πω ότι ακόμη κι αν ήταν βάσιμη η υπόθεση, σαφέστατα δεν υπήρξε πράξη παρεμπόδισης), με βάση πληροφορίες και εκτιμήσεις.

40 χρόνια ΠΑΣΟΚ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Η συγκυβέρνηση μαζί με την Τρόικα συνεχίζει να σχεδιάζει ενάντια στον λαό και τη χώρα και υπέρ των λίγων και μεγάλων συμφερόντων. 
Πουλάει τον δημόσιο πλούτο, τις κερδοφόρες επιχειρήσεις, τις δημόσιες εκτάσεις, τις παραλίες, τα μνημεία, τον φυσικό πλούτο της χώρας. Συνεχίζει την φοροεπιδρομή, απειλεί τα σπίτια μας με κατασχέσεις. Ξεριζώνει με κάθε τρόπο την αγροτική παραγωγή. Κλείνει την μία μετά την άλλη τις ΜΜΕ.

Πυροσβεστικό όχημα και αυτοκίνητο έπεσαν σε χαράδρα στο Άγιο Όρος- Νεκρός ένας μοναχός

Πριν από λίγο πυροσβεστικό όχημα έπεσε σε χαράδρα στην Ουρανούπολη, μέσα στην περιοχή του Άγίου Όρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρονται με ελικόπτερο στο 424. Μοναχός που είδε το συμβάν έσπευσε με το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει τους δύο νέους, με αποτέλεσμα να πέσει και ίδιος στη χαράδρα και να χάσει τη ζωή του.

Παγκόσμιοι νεκροθάφτες....


Ο Κικίλιας αυτή τη στιγμή στη Μητρόπολη Κασσανδρείας

Ο υπουργός Δημόσιας τάξης επισκέπτεται αυτή τη στιγμή τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας, στον Πολύγυρο, στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.
Βρήκε λίγο χρόνο για τον Πολύγυρο από το πρόγραμμά του για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Φυσικά πού να βρεθεί χρόνος και για συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς που στενάζουν από τα δεσμά των μνημονίων που ψήφισε και στηρίζει!

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη

Απόφαση Δήμαρχου Αριστοτέλη
1. Ορίζουμε τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αριστοτέλη, με θητεία δυόμισι ετών, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δηλαδή με θητεία από 03-09-2014 έως 02-03-2017 μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες του, όπως παρακάτω:
Α. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τσακνή Αργύριο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: Οικονομικών θεμάτων και ιδίως:

ΣΥΡΙΖΑ: Σεπτέμβρης 2014 - Αφετηρία ανατροπής


Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται κατά 4% στην πρόθεση ψήφου

Δείτε ΕΔΩ 

Και ο Πάχτας ήταν εκεί...


Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" 7/9/14