Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Β. Κικίλια στη Χαλκιδική

Από τον Πολύγυρο θα ξεκινήσει η τριήμερη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη 4 – 6/9-2014, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του υπουργού στη συμπρωτεύουσα, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος προσκάλεσε τον κ. Κικίλια να επισκεφτεί και τη Χαλκιδική. Τον ενημέρωσε παράλληλα με σχετικό υπόμνημα για τα τρέχοντα και τα εκκρεμή πάγια ζητήματα της Χαλκιδικής που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του. 

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πολυγύρου

Στον ορισμό των νέων αντιδημάρχων προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. Πρόκειται για τους Χρήστο Βορδό, Δημήτριο Ζαγγίλα, Γεώργιο Ματέα, Αλέξανδρο Λακρό και Δημήτριο Κοντογιώργη με θητεία από 01.09.2014 μέχρι 31.03.2017.

Στον κ. Χρήστο Βορδό (άμισθο) κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν:

Ακαδημίες ποδοσφαίρου ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου


Αιμοδοσία στον Ταξιάρχη


Πανηγύρι Παναγούδας στο Κελλί

Τριήμερες εκδηλώσεις για το Πανηγύρι της Παναγούδας στο Κελλί θα πραγματοποιηθούν στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2014 με τη συμμετοχή του Συλλόγου Βρασταμινών Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ευχαριστήριο

Η διοίκηση της Νίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες του Δήμου μας: Χλιάπα Παναγιώτη (Ελιές Ελιόανθος) Ζέρβα Δημήτρη (Πρωινές Λιχουδιές) Δημήτρη Χαλκιά (Φρούτα Λαχανικά) και Δημήτρη Βασιλάκη (Ελιές Λαδόπετρα) για την βοήθειά τους και την παροχή προϊόντων στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ.

Πάντα η αλήθεια ενοχλούσε...


Αλ. Τσίπρας με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ: Άμεση επαναφορά των 751 € - Όχι σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση, απολύσεις

Με το προεδρείο της ΓΣΕΕ και την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε σήμερα διαδοχικά αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης με κοινωνικούς φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, και στις δύο συναντήσεις έγινε ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση για την επόμενη μέρα και τη δυνατότητα ευρύτερης σύγκλισης κοινωνικών δυνάμεων, υπό την ηγεμονία του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για την έξοδο από την κρίση και την ανάκαμψη.

Δεσμεύσεις Τσίπρα για μισθούς - συντάξεις

Την ανάγκη διαμόρφωσης μιας νέας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας, που θα στηρίξει την εθνική στρατηγική της κυβέρνησης της Αριστεράς για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρας, παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στις συναντήσεις που είχε με τους κοινωνικούς εταίρους εν όψει της ΔΕΘ. Το τρίπτυχο αυτής της στρατηγικής είναι: Προστασία των εργαζομένων, ανάπτυξη μέσω επενδύσεων και τόνωση της ζήτησης, ισχυρή διαπραγμάτευση για βιώσιμη λύση στο πρόβλημα του χρέους.

Χρόνια Πολλά στο σημερινό ΠΑΣΟΚ και τον πραγματικό του ηγέτη!

Ανίκανο και άχρηστο κράτος...